Alien vs Predator

Jag vill ha det nya  AVP spelet! Det verkar häftigt och det var längesen det kom ett nytt spel. Undrar om det är en alien queen med 🙂 Men jag spelar mest som predator, i bland som marine men sällan som alien. Men det nya kanske kan göra att man prövar allt! Men det är långt tills nästa år känns det som!
Anyway – VILL HA!! 🙂

avplogo

Köpte Wii Sports Resort!

Vi begav oss till Göteborg och Media Markt idag, tänkte jag skulle skaffa mig Wii Sports Resort med motion plus. Sagt och gjort det blev köpt och jag fann även tröja och jeans på Cubus 🙂 Nu har jag spelat en stund och det är riktigt roligt. Tio nya spel och två från Wii Sports (bowling och golf är kvar.)

Det är roligt och man får en annan spelkänsla. Det gick hyfsat för mig innan på bowlingen men nu med den nya motion plus så går det inte bra alls 🙁 Den känner av allt mycket mera och alla vridningar i handleden men det är roligt samtidigt för nu måste man koncentrera sig ännu mera!! 🙂 Mina favoriter än så länge är fäktning och wakeboard. Men de andra är kul med, men man får ge alla rätt mycket tid så man hinner lära sig allt 🙂 Det är nog kul att spela om man är några stycken, ännu roligare än med Wii Sports!  Nu har jag något att göra på lovet som kommer i veckan 🙂

wiiresort

Semestern är nästan slut

Det är lördag och sista helgen sen är semestern slut. Fyra veckor som bara som *poff* så var de borta känns det som. Men vi har haft det mysigt dessa veckorna med, det var kanonväder första och halva andra veckan. Och vi fick gjort massa saker i våran trädgård. Sen kom det in svalare väder och med detta kom också regnet. Vilket gjorde gott första dagarna, men  sen blev det mera bara tråkigt då solen inte syntes alls.

Men vi bestämde oss för att boka in en liten mini-semester i alla fall, det blev till Linköping, Vadstena, Motala och Gränna och vi fick hyfsat väder. Vi skulle till Visingsö med men vädret blev sämre så vi får åka dit en annan dag. Elvira fick följa med också på sin första semester 🙂 Det gick jättebra!

42-16380448

De två andra veckorna som var kvar blev rätt så lugna, men det var skönt att vara hemma med. Vi har hunnit träffa en del vänner, och en tur till Torpa stenhus jag hade inte varit där så det var fint och interessant att ha sett.

sten_hus

På vägen hem tog vi en lunch på Limmareds Wärdshus och deras schnitzel. De fick bli en small till mig och Magnus tog en medium. Men de har ju även större schnitzel om man är jättehungrig som storlek large och XXL. Lite väl stora tycker jag!

I torsdags var vi på en middag på 57 grader nord i Varberg tillsammans med vänner. Det var trevligt, bra mat och trevlig personal. Det fick bli rökt lax till förrätt och en sommarsallad med havskräftor till huvudrätt för min del. Det var gott 🙂 Sen åkte vi hem och det blev lite bowling på wii och lite lips på xbox 360 innan kvällen tog slut.

Man borde göra det bästa av det som är kvar av semestern men jag har blivit sjuk så jag orkar inte göra så mycket 🙁 Tråkigt att bli sjuk i slutet av semestern. Men en trevlig sak är ju att solen har kommit tillbaka och värmen också.

sol_1

Tack för en mysig semester min älskling 🙂

Hur kan man göra såhär?!

OK! Nu är det dags igen, det är djuplågeriet jag pratar om. Det förekommer det kan man inte blunda för. Men det som Kalla Fakta tar upp i TV4 ikväll var vidrigt att se bilder från. expressen.se har en artikel. Gäss som plockas levande och som får stora sår som sys ihop utan bedöving. Det är som en skräckfilm, fast på riktigt. Kalla Fakta går ikväll kl19.20 i TV4 men jag vet inte om jag klarar av att titta på det. Det gör bara ont att se människor göra såhär. Visst Kina, Ungern och Polen har inte samma möjligheter som vi, men jag tycker ändå att de för fan borde ha ett samvete. Men det är klart alla har ju inte det. Visst folk måste ju försörja sig, men fan inte på detta sättet. De kan väl få lära sig att slakta fågeln först då HUMANT och sen plocka den. Det är väl inget fel med det?! Visst dunet blir dyrare men det är värt, när djuren slipper lida för människans girighet. Det är  pengar det handlar om i slutet ändå, som alltid, inte människorna som plockar gässen eller gässen i sig, utan bara pengar 🙁 Det här gör mig bara förbannad, och jag hoppas verkligen att Åhlen’s, och andra stora företag som köper dun därifrån tar avstånd. Jag har sett mycket hemska bilder och artiklar från djurplågeri, men denna gången känns det värre än innan 🙁  Jag hoppas DU tänker dig för innan du köper ny dunkudde, duntäcke, dunjacka nästa gång! En ny lag och starkare krav måste komma SNART!!

Svamp & Super Smash Bros Brawl

Idag har det varit en sådär skön dag, med spel och så har vi varit skogsmullar och letat efter svamp. Det gick rätt bra, gott är det med 🙂 Igår på Gekås så köpte jag Super Smash Bros Brawl(Wii) och sambon fick GTA IV (Xbox360). Helsköna spel, efter många träningsmatcher med olika karaktärer så blev det fight. Total speltid idag är strax under 3timmar. Vad beträffar GTA IV  så verkar det vara som de andra, och Magnus är nöjd 🙂 *fight om TV:n nästan* 😉  Vi har precis sett en film och borde kanske sova lite, men det är roligt att spela. I morgon är det bio och middag på thaisilk i Borås. Det blir Mama Mia, inte min typ av film men den ska ju vara riktigt bra. Så det hoppas vi på!  🙂

Kul TV och Bomberman på Wii

Det är tisdag och säsongspremiär av Desperate Housewives och de börjar kl 21.00 på Kanal 5 🙂 De kör de sista avsnittet från förra säsongen nu kl 20 – 21. Men jag har sett det två gånger och kommer ihåg det så det får räcka med ett avsnitt för min del. Men kvällen går lite snabbare ialla fall! Magnus ringde innan han var i Katrineholm nu men de hade bokat in honom tills i morgon.  Så han fick ett VIP rum med massa roliga saker!! *avundsjuk* Jag vill också vara med!!  Men det får bli en annan gång. Senare får det bli lite Bomberman till Nintendo Wii 🙂 Roligt är det och beroende som de andra spelen! Var på matten innan idag men det var mest svårt 😛  Åkte hem till Hyssna en sväng idag ialla fall. Det var roligt, det var alldeles lugnt och tyst. Lekte med hunden och gick en promenad med honom. Men det var skönt att komma hem sen till Stampe & Magnus (även om han är i väg just nu) och det som är vårat hem 🙂

Bomberman Land Touch! 2

blt2.jpg  Köpte det i Söndags och har spelat igenom det redan 🙂 ( Det blev Tisdagens projekt!) Det var ungefär samma upplägg som i det första Bomberman Land Touch, samma gulliga karaktärer. Samt några nya med 🙂 Men många olika roliga attraktioner att vinna för att få de olika bitarna.Vissa attraktioner är samma som i det första spelet, men det gör inget för det är lika kul för det. 🙂 Denna gång ska man samla på Måne, Jord, Sol och Stjärnbitar. Sen även tre andra bitar med… Det kom ett Bomberman Land till  Nintendo Wii med så det får nog bli nästa spel i hyllan! Betyget på detta spel blev 4,5 / 5. Varför? Det känns som det kunde varit lite längre men man kan inte få allt. Ett nytt Bomberman får man inte varje dag! Trevligt med 2 nya ialla fall! 🙂

Let´s face it…

Jag är beroende av ALLA Bomberman spelen! Battle, storymode eller minigames. Det spelar ingen roll. Men han är söt Cherry White med sin lila rosa topp på sin mössa tycker jag :)Det började med att jag spelade Bomberman på Sega Megadrive, och tyckte det var jätteroligt. Det var ju bara meningen att det skulle bli ett litet tidsfördriv för någon timme… Sen var jag och handlade i Borås och såg Bomberman Generation till Nintendo Gamecube, det måste jag bara ha tänkte jag. Och billigt var det med, 150:- så är det inte bra så gör det inget tänkte jag. Men sen fastande jag & även min fd sambo vid detta spel, och det gick inte att sluta. Detta är väl 2 år sedan minst, sen dess har jag spelat det och väntat på mer. Bomberman Land Touch! kom till Nintendo DS så det var ett måste det med! Sen kommer nog ett Bomberman Land till Nintendo Wii den 29/2 – 08. Det måste jag nog ha det med =) Spelen är väldigt gulliga men det är roligt och det är nog de enda jag kan spela om. Bomberman land touch! har jag spelat igenom 2gånger och är inne på den 3e gången. Ja jag vet att jag är lite knäpp, men det är det värt! Det är inte som Zelda eller Metroid som man kanske inte spelar så många gånger för det tar lite längre tid att spela igenom. Min sambo måste tycka jag är knäpp på riktigt snart… fast han har ju sitt LOTRO 🙂

Bomberman & lite tråkigt…

  Idag känns det som jag har suttit i telefon hela förmiddagen. Men jag har fått klarhet i en hel del saker, pratat med min kusin & mina föräldrar om vartannat i nästan 1½ timme. Väntar här hemma på paket men det kom inget idag, hoppas det kommer i morgon 🙂 Kikade lite på TV efter jag hade pratat klart i telefon och glömde bort att äta mellan varven, men det är fixat nu. Så vad ska man hitta på nu då tills sambon kommer hem? Spela Bomberman på GC/Wii kanske och låta håret torka 🙂 Kan du komma hem snart Magnus så jag får roligt 🙂

33-1.jpg

Senast

Senaste köpa spel är Tetris till Nintendo DS, använd både pennan och styrkorset för att klara de olika banorna. Du har sex olika klassiska Nintendo teman med musik =) Kul, lätt att fastna! Som i de flesta Nintendo spelen =)

Senast sedda film; Hitman, baserad på spelet med samma namn. Ingen Hit enligt mig, mycket våld, betyg 1/5.

Senast lästa bok: I andras plåga med psykolog Tony Hill och Carol Jordan. Man kan se dem i Tv serien Mord i sinnet.