21 juli

Tydligen var mitt senaste inlägg här den 20 juni. En månad sedan cirka. Så vad har hänt på en månad? Nja, inte så värst mycket, jobbar för fullt, försöker hinna med Elviras agilityträning även hon just nu inte alls är imponerad av att lära sig.

Sommaren har kommit igång på allvar, 25-30 grader varmt varje dag, strålande sol, hett hett hett! Men så GOTT!! Sambon har haft 2 veckor semester och sen har jag haft lite strödagar med ledighet. Men vi får två härliga veckor i augusti hoppas värmen inte säger hejdå tills dess.

Mycket grillning som sig bör, en och annan cider / öl med. Sambon fixar bästa grillkrubbet!

Kikar runt lite på olika hus se om man kanske ska flytta på sig till annan ort eller annat område.

En sväng till grannarna på Hönö kanske det kan bli senare, alltid trevligt där!

Mycket besök hos vänner och många skratt har det blivit!

Hunnit med två Gyllene Tider konserter, premiären i Halmstad då närmare 20.000 hade det trevligt under en sommarkväll och sen 40.000 gyllene fans på Ullevi i Göteborg. Det var den bästa av dem, fullt ös från början till slut! När vännerna gått hem spelades så kom underbara Marie Fredriksson ut på scen med Per Gessle det var jubel och applåder utan dess like. Helt fantastiskt att se henne igen och att se dem ihop var ännu bättre.

Sommaren har börjat bra och som tur är, är den inte slut på länge!

GRATTIS ANNA!

Magnus är på Trägårn i Göteborg i kväll och kollar på Jävlaranamma med några kompisar så jag och Elvira har kollat på finalen av melodifestivalen och eftersom jag inte sett ett enda bidrag innan i kväll så var det ett ganska starkt finalfält. Iofs var Darin, Jessica Andersson och Peter Jöback var inte allt för imponerade,men resten var bra och höll sig över medel, mellanakterna var också bra, de var roligt att se Sverige – Norge tävla i musik och det var roligt att se Björn Gustavsson ”spela” piano till Salem´s låt XD!

En lycklig 18-åring tog hem segern och tävlar för Sverige i Oslo (Norge) i maj, det är bara att gratulera henne och hålla tummarna!

GRATTIS ANNA!

bergendahl

Minnesceremoni för King of pop

Ikväll var det minnesceremoni och begravning för Michael Jackson, det var en fullspäckad ceremoni med musik, tal och bilder. Det var fint, och samtidigt lite lustigt då det var mycket applåder. Känns inte som det hör hemma på en sådan ceremoni. Men han gillade ju att skratta och att ha roligt så många hyllade den egenskapen hos honom. Det var många rörande tal och mycket fin musik.  Det var en fin ceremoni och jag vet inte riktigt vad man ska säga förutom Vila i frid Michael Jackson.

King of pop är död

Kungen av pop är död, Michael Jackson blev bara 50år gammal man vet inte vad han dog av ännu. Det är mycket spekulationer… Men det är bara att inse att världen har förlorat en stor ikon. Det känns inte som man visste så mycket om hans liv, det är säkert mycket som inte är sant, och det som är sant. Men nu ska man inte  tala illa om de som har lämnat oss, då han inte kan försvara sig själva längre. Jag lyssnade på honom i bland och tyckte vissa låtar var bra. Det känns lite konstigt, han var så stor och hade så många fans att det är svårt att se att han är borta. Men även om Michael har lämnat denna världen så kommer hans musik att leva kvar under lång tid.

Vila i frid, Michael Jackson 1958 – 2009.

Roxette!

Svenska duon som tog de flesta med storm var Roxette med Per Gessle och Marie Fredriksson. De hade många hits som satte sig som tuggummi i huvudet på många. Men sen kan han skapa musik han, Gessle! Tur är väl det för vad är sommar utan några Gyllene Tider klassiker och så?  Det är i alla fall roligt att Roxette är tillbaka för stunden och kanske kan man få se dem och höra en ny platta 🙂 Synd man inte var i Amsterdam…

aftonbladet har mer om Roxette

Melodifestivalen 2009

Melodifestivalen heter den stora tävling som binder svenska folket  samman men igår var det inte bara en sångtäving för den bästa låten det var även en tävling i värsta kläderna,sångrösten, framträdande och vinnare var.. af Ugglas! Fy-satan vilken dålig låt och framförandet är inte mycket bättre. Hela det här nya med deltävlingar, andra chansen är sämrre än innan. Igår visade både internationella juryn och svenska folket att fel låt kan gå långt. Det är fortfarande Caroline af Ugglas jag pratar om, en helt kass låt som går vidare 🙁 Måste säga att jag blev besviken och irriterad på att man kan i ett stor tävling kan rösta fram någon som henne. Är det henne vi vill skicka till Ryssland, då kan vi lika gärna ge oss nu. Nej jag hoppas att resterande bidrag är bättre än hennes. För övrigt var det ganska roligt, lite jobbig programledare men annars OK! 🙂

Iron Maiden på Ullevi

Igår bar det av till Göteborg med ett par vänner till Maiden och ett kokande Ullevi. Stort tryck, väldigt varmt men ändå en kanonstämmning 🙂 Vi kom ner vid 17.30 och tog en öl på RoofTop bar sen iväg för att äta lite på Burger King(där vi nästan smälte i värmen) efter det så gick vi och tog vi en god glass innan vi följde strömmen mot Ullevi. Fick köpt musikproppar, vilket visade sig vara en bra ide. Tänkte att jag inte skulle det, (brukar inte det). Men det var ju rätt högt så det var skönt att ha det! Förbanden var helt ok, fast vi såg inte så mycket av dem för vi hade solen rätt mot oss just då. Men den gick ner lagom till Maiden kom in vid 21.35 och sen var det som att stå i en kokande gryta. 56 132 personer kan inte göra mycket annat än hänga med i den hårdrock som är världens bästa. Även om jag inte kunde alla texterna så kände jag igen alla låtar utom 2-3 stycken. De 120 minuterna försvann lika fort som de kommit kändes de som. Allt var bra, och som sagt trots värmen så var alla på gott humör 🙂 Det var en jättebra konsert och en rolig upplevelse!