Trött idag

Torsdag, trött och lite ont i ryggen =( De är alla coca cola pakten som man lyfter varje dag. De går åt mycket cola! Haft en hel del att göra idag med, men det är roligt med. Ska med mamma och handla en present till lilla syster Emelie. Sen hem prata lite med Therese och sen umgås med Magnus och Kanin. Mysa lite och lyssna på stormen som kommer in i kväll. Försov oss i morse med 20 minuter. Men det gick bra ändå , men jag var riktigt trött =(  Gick ut och det var halt så det blev till att gå försiktigt. Annars har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem vid 12.30. Vilat och spelat Tetris mest=)

Senast

Senaste köpa spel är Tetris till Nintendo DS, använd både pennan och styrkorset för att klara de olika banorna. Du har sex olika klassiska Nintendo teman med musik =) Kul, lätt att fastna! Som i de flesta Nintendo spelen =)

Senast sedda film; Hitman, baserad på spelet med samma namn. Ingen Hit enligt mig, mycket våld, betyg 1/5.

Senast lästa bok: I andras plåga med psykolog Tony Hill och Carol Jordan. Man kan se dem i Tv serien Mord i sinnet.

Att våga

Kan man vara avundsjuk på att vissa personer kan få ett förhållande att fungera även om de har en viss attityd mot varandra? Det lät väl konstigt? Ja, lite men inte helt. Man kan träffa par som man tycker är trevliga och som har saker som man själv skulle vilja ha. Om man vet var man har varandra och båda spelar efter samma regler så är det väl det som räknas? Men man har väl det bra eller? Det kan gälla småsaker men också större saker. Som kanske ändrar en hel del i ens liv. Ska man göra nåt åt det? Har man det i sig att det ta steget ut mot de okända? Det vet man inte om man inte prövar! Tar man inte steget utan fortsätter med sitt så hamnar man kanske i det läget då man undrar ”tänk om.” Eller så ta man steget och får det bättre =) Eller så märker man att gräset inte är grönare på andra sidan, och är en erfarenhet rikare! Men oavsett om man tar steget eller inte så inser man efter ett tag att man får släppa taget och låta vissa saker vara. Annars kan man inte gå vidare på ett sunt sätt, och man läker inte heller så som man borde göra. Vissa saker tar tid men,som sagt tar det för lång tid så; Let go and move on!

Lightläsk

Jag slutade köpa mineralvatten för det skadade miljön. Ska jag sluta köpa lightläsk med? Ja kanske det, men jag tänker inte köpa vanlig läsk för det. Gillar inte det=(  Vi får se. Kanske köper det lite mindre istället. Undrar om  det går hem hemma? 😉

Stampe Kanin

Vi var hos veterinären igår för jag trodde att min kanin var sjuk. Men han var frisk enligt undersökningen. Men han äter lite dåligt så jag fick ett pulver som jag ska blanda ut i vatten som jag ska ge honom. Var mycket hundar på kliniken som hade brutit benet=( Men bara en kanin igår. Så summa är att: Stampe är frisk och han kommer nog igång att äta hoppas jag! Kostade 300kr så det blev mindre än jag trodde =)

Mitt i veckan

Redan onsdag eftermiddag veckan går fort när man har att göra =) Skönt att det är helg snart. Undrar vad man ska hitta på då, får bli en senare fråga. Vad har man gjort idag då? Gick upp klockan 06.00 gjorde mig i ordning och fick skjuts till jobbet av Magnus. Tack Tuss=) Väl på jobbet så gjorde jag i ordning för att öppna det lilla cafét. Fick med mig 10 frallor, som tog slut relativt snabbt. Och eftersom de har bra åtgång i det stora cafét med så blir det inte att man får frallor med en gång. Har haft väldigt mycket att göra idag inte mycket tid det var helt lugnt. Det brukar vara det vissa stunder men alltid kul att göra. Högskolan Borås var på Marks Gymnasium idag, kan ha varit deras förtjänst att det var mycket folk =) Sören ringde strax innan jag slutat och frågade om vi kunde äta lunch, vi hade trevligt som alltid! Sen åkte jag till Kinna men jag ska dit med mamma i morgon ska se om vi hittar nåt skoj till lillasyster som fyller 20år.

Nu ska jag gå ner till min Stampe Kanin  =)

Fortfarnde Måndag

Kom hem, plockade ur diskamaskinen, åt lite mat. Pappa kom vid 15.30. Åkte för 25minuter sen. Får hjälp av honom i morgon med Stampe till veterinären. Tack =) Nu kommer snart Magnus hem med, ska sätta upp lamporna vi köpte på IKEA i helgen, och även nya gardiner i sovrummet. Sen ta någon kvällsmat. Se lite på TV och känna att man klarat av första arbetsdagen =) Four more to go! Det har gått bra på jobbet idag med, haft en del att göra. Jobbade till 14 började vid 10 idag pga läkarbesök. Trött idag eftersom jag sover dåligt, men jag får hoppas det blir bättre. Imorgon blir det att gå upp med Tussen vid 06.00. =)

Stampe Kanin

Jag tror min lille kanin är sjuk. Han piper när man klappar honom, han har börjat få sår i öron och på ena sidan. Men om han skulle få mer eller att jag ser att han far illa av det, så måste han få sova. Hur lite jag än vill det =*( Ringde veterinären när jag kom hem och fick en tid i morgon kl 13. Det kunde vara någonting med hans tänder, men vi får se i morgon. Förhoppningsvis är det inget utan bara jag som är nojig i onödan. Men bättre att vara på den säkra sidan.

Sömn

Har du svårt att sova? Det har jag, finns inget värre än att vakna på nätterna eller tidigt på morgonen och veta att man inte ska upp på flera timmar =( Man kan nästan höra sekundvisaren ute i köket. Brevid mig ligger min sambo och han sover nästan alltid bra. Finns inte mycket som kan störa honom. Och lite avundsjuk är jag på det, om han kan ge mig en liten bit av sin sömn skulle det vara bra. Jag kan vara jättetrött när jag går och lägger mig, och tänker inatt ska jag sova. MEN jag vaknar=( Så vad fan gör man?! Så här kan det inte hålla på. Ska börja 07.30 i morgon och ska gå upp med Magnus, nu måste jag sova bättre. Hoppas jag gör det.

Måndag Morgon

Klockan är 07.24 och Magnus har åkt till jobbet, själv ska jag äta lite frukost och sen göra mig ordning för ett läkarbesök. Kul? Nej inte direkt, Ett måste? Ja. Sen iväg till cafét och jobba där. Finns att göra när jag kommer hem också. Helgen blev en tur till IKEA på Lördagen, fick med oss en ny matta, massa ljus, 16 ljuslyktor mm. =)  Söndagen blev en städdag och sen blev det en tur till Borås, jag behövde en ny tröja och ett par byxor. Hittade vad jag ville ha,och Magnus hittade lite saker han med. Letade också efter en födelsedagspresent men får leta vidare. Nej annars har det inte hänt så mycket i helgen,  men det var trevligt att handla lite nya saker =)