Redan Torsdag

Veckan har gått fort känns det som, redan Torsdag. I morgon fredag och en ny helg 🙂 Fast vädret verkar vända nu, lite synd. Värmen kommer kanske kommer tillbaka i Augusti. Inte gjort så mycket idag, grejat lite i trädgården och spelat CSI. I kväll är det Hell’s Kirchen alltid roligt att se hur de går för kockarna 🙂  Vore kul att hitta på nåt i kväll med, men vad skulle det vara.. Hmm.. Det ordnar sig!

Det blev en dag på stranden

Igår åkte jag med min mor och syster till Varberg och sen vidare till Falkenberg. Vi skulle hälsa på vår Moster i Falkenberg. Men det blev en glass på Tre Toppar och sen lite sol och bad. Sen vidare mot Rosendal och Moster Eva´s stuga/hus. Där blev det ännu mer bad bland plattfisk och maneter(vita). Jag som inte brukar bada gjorde det ändå och det var rätt skönt 🙂 Sen upp till huset för kaffe och kakor 🙂 Stannade till 20:15 sen åkte vi hem. Var väl hemma igen vid 21:30 tror jag. Missade 30 min av Morden i Midsomer,men jag kikade på det ändå.  Gav även sambon en helkväll med spelande av LOTRO och en kväll utan mig 🙂 Kan vara skönt att vara ensam i bland. Nu ska jag fortsätta i mitt CSI spel 🙂

Nu kommer solen

När semestern är slut, då blir det 30 grader. Hela första semesterveckan regna det varit bättre om det regna nu isället. Visserligen så drog ett åskväder fram över oss i går och det hade med sig en massa regn. Men annars verkar det som tempraturen stiger mer och mer. Men man ska inte klaga för då hamnar man i renkaoas 🙁 Magnus har börjat jobba igen och jag har ytterligare en månad innan jag börjar på Komvux. Borde läsa på lite om det egentligen, men just idag blir det kanske inte så mkt med det. Tror jag.. Sk ta och spela lite CSI nu, hej så länge 🙂

Iron Maiden på Ullevi

Igår bar det av till Göteborg med ett par vänner till Maiden och ett kokande Ullevi. Stort tryck, väldigt varmt men ändå en kanonstämmning 🙂 Vi kom ner vid 17.30 och tog en öl på RoofTop bar sen iväg för att äta lite på Burger King(där vi nästan smälte i värmen) efter det så gick vi och tog vi en god glass innan vi följde strömmen mot Ullevi. Fick köpt musikproppar, vilket visade sig vara en bra ide. Tänkte att jag inte skulle det, (brukar inte det). Men det var ju rätt högt så det var skönt att ha det! Förbanden var helt ok, fast vi såg inte så mycket av dem för vi hade solen rätt mot oss just då. Men den gick ner lagom till Maiden kom in vid 21.35 och sen var det som att stå i en kokande gryta. 56 132 personer kan inte göra mycket annat än hänga med i den hårdrock som är världens bästa. Även om jag inte kunde alla texterna så kände jag igen alla låtar utom 2-3 stycken. De 120 minuterna försvann lika fort som de kommit kändes de som. Allt var bra, och som sagt trots värmen så var alla på gott humör 🙂 Det var en jättebra konsert och en rolig upplevelse!

Våra Hajar

Jag har skrivit en sida om Hajar och hur de håller på att dö ut. Vi måste göra någonting för att rädda dem. Läs mer på Sidan ”Våra Hajar”. Hoppas det kanske väcker en liten tanke hos er.

En utflyktsdag

Vi bestämde oss i går att åka upp längs västkusten till Hunnebostrand och Fjällbacka. Strålande väder, blåste lite grann vid havet men annars var vädret kanon 🙂 Åt lunch på en uteserveing, räksallad och en laxbrugare stod på menyn. Jättegott! Åkte i från Hunnebostrand och vidare mot Fjällbacka, tänkte äta en glass där, men det blev inte så utan vi gick och strosade lite och sen åkte vi vidare mot Grebbestad, Alla städer ser nästan lika ut, båtar massa folk uteserveringar. Men det är skönt att komma ut lite grann. Magnus tog massa kort som vanligt får se om jag kan hitta nåt fint sen att lägga upp 🙂 Väl hemma igen så var det lika varmt här, inte mycket vind. Men det har varit en mysig dag, tack min Tuss! Har haft ont i ryggen idag med, sovit illa så det är inte roligt. I går hade vi trädgårdsdag, 4 timmar ute i sol med diverse insekter… Men det är fint ute nu ialla fall så det var det värt! Ska se om man kan få ut sambon från kontoret så man kan se på någon film.

20:51

Klockan är 20:51 och solen har gått ner. Det börjar bli mörkare inne i rummet, skärmen är det som lyser upp. Tiden går ovanligt fort ändå, känns som klockan är mindre än vad den visar. Jag är lite trött, lite rastlös och känner mig lite likgilitg. Men det är kanske för att man inte har någon att prata med just nu förutom Kanin. Blir säkert bätte i morgon. Filmen får vänta till en annan kväll, får bli lite komediserier i stället. Tidsfödriv tills kl är såpass mycket så man kan lägga sig och hoppas man vaknar till en bättre dag. En dag som det finns lättnad i, en dag som det är solsken på, en dag som man inte blir deprimerad på. Utan att allt flyter som vanligt med roliga saker, och bra händelser. Nu är kl 21:00 och en ny timme har tagit sin början.

Sun :)

Solen skiner in genom fönstet och det är den första sköna kvällen på länge. Magnus har åkt i väg för att träffa några kompisar, jag och kanin håller ställningarna här hemma tills han kommer hem igen. Ätit god kyckling med pommes 🙂 Ska se en film senare och ta hand om Stampe kanin, som just nu ligger och sover. Vi åkte en sväng till mamma o pappa innan, fick lite lunch i solen. Sen hem och vinka av Magnus när han åkte. Ja annars har det inte blivit mkt gjort för min del. Och det verkar som solen och värmen kommer nu med besked! Ha det!

Regn och solsken

Om vartannat, det är inget vidare glassväder och man kan inte åka på picknick heller. Sommaren ska vara varm och skön så man kan göra saker utomhus, tex åka till Liseberg, grilla eller åka ut till havet. Så vad gör man? Jo sitter inne och spelar Tv spel, surfar och har lite tråkigt. Visst det kunde varit värre men det känns som det regnat hur länge som helst och solen lyser med sin frånvaro. Plus att det inte blir mer än ca 18-20 grader ute. Trist 🙁 Men är det en svensk sommar så är det…

Nya Beverly Hills

Tori Spelling och Jennie Garth är redan klara för nya 90210 och nu har även Shannon Doherty. Hon fick visserligen sparken från det gamla Beverly Hills och även från Charmed(Förhäxad). För att hon inte kom överens med sina kollegor. Men hennes roll denna gången är inte tillfällig. Hon ska vara dramalärare och sätta ihop en musikal i det nya 90210. Serien börjar sändas den 2/9 i Usa och kommer förmodligen till Sverige i Oktober.