1a advent

Idag den 30:e November är det den 1a advent, i fönstren lyser det med adventsljusstakar, stjärnor, och små söta lampor. På våran gata har det även pyntas utanför vissa hus, det lyser upp jättefint 🙂 Vi satte upp våra ljusstakar på förmiddagen och nu när det är mörkt ute så lyser det upp fint här inne 🙂 Trevlig advent!

Skön lördag

Idag har vi inte gjort mycket, ibland är det väldigt skönt 🙂 Vi åkte till Borås på förmiddagen och betalde våran resa, ska bli skänt att komma bort 🙂 Tog en sväng bort till Knalleland men det var inget kul man kunde köpa där. Åkte vidare hem till Hyssna och fikade lite. Väl hemma igen blev det lite spelande (el rättare sagt Magnus spelade och jag tittade på). Men det var avkopplande ändå 🙂 Nu väntar en hembakt pizza med massa gott på och några avsnitt av Family Guy. I morgon är det första Advent men det är inte nycket snö eller speciellt kallt ute, Kanske kommer till jul 🙂

YES!! :)

Ibland blir man helt paff, som idag när vi fick tillbaka provet i medicinsk grund, som jag suttit med i flera veckor. Plus instuderingsfrågor. När Marianne kom med det och sa varsegod, så sa jag nej jag vill inte se det… Jo det vill du säger hon då…. Ok jag öppnar det och läser på sista sidan, Godkänd!! Helt jävla otroligt, kände mig inte säker på det när jag lämnade in det i måndags. Det kändes helt kört, men idag så fick jag motsatsen bevisad. Det var jätteskönt och väldigt roligt 🙂 Tyvärr var det många i våran klass som inte klarade sig men de har ju en chans till och man gör ju sitt bästa, plus att detta provet var svårt, det var MYCKET att läsa plus 100 instuderingsfrågor. Hela helgen känns räddad och man kan andas ut, nu känns nästa prov inte så betyngande. Utan klarade man det första så ska man väl klara det andra med 🙂 Förutom så verkar detta lite mindre. Jippi!! 🙂

Shoppningdag

Det blev en längre shoppingdag än vi väntat oss. Vi åkte 9.30 hemifrån och började vår julshopping i city. Hittade en hel del fina saker 🙂 Men eftersom det är julklappar så kan jag inte säga vad jag hittade! Vi åkte vidare mot Knalleland, där vi roligt nog hittade likadana tröjor med luva och roliga t-shirts 🙂 Så i morgon tänkte vi ta på oss det och gå till skolan, eftersom vi sitter jämte varandra så tyckte vi det var lite småkul! 🙂 (lättroade).Vi tog en trevlig lunch med tahimat och fisk, och senare en fika. Det blev vid 16.30 som vi bestämmde oss att åka hem, så man känner sig lite mör i kroppen! Magnus kom hem tidigare med idag, typiskt när man själv inte är hemma. Blir gott att lägga ner hvudet på kudden i kväll, i morgon är det fredag skönt med helg! 🙂

00:00

Klockan slog precis 00:00 men jag kan inte sova men borde det för att jag ska julhandla i morgon med min vän Tina 🙂 Men det är svårt att sova ensam alltid mkt lättare när Magnus är hemma. Jaja jag får ge sömnen en chans, så natti-natt!

Semester!

Vi åker till Säfsen (söder om sälen) för att fria nyår 🙂 En mysig liten stuga med kamin och förhoppningsvis mycket snö! Fick ett presentkort så varför inte ta det och få en del av stugan betald! Det ska bli rikigt skönt att komma iväg, behöver ett break från skola, jul och ansvar. Så det passar perfekt  🙂 Love you my honey!

Det blev plusgrader

Den fina vita snön försvann och det blev mörkt igen. I morse hörde jag en bil åka förbi, men det var inte på snöunderlag det var på våt tråkig asfalt. Det blir ju mycket ljusare och finare när det är snö och kallt. Men det kommer väl tillbaka.  Magnus är borta igen, denna gång i Skåne men han kommer i morgon igen. 🙂 I morgon ska jag och en kompis åka och julhandla, vi får passa på mednas vi har lediga dagar i skolan! Det är inte långt kvar nu och sista veckorna blir inte mycket fritid. Så vi passar på i morgon 🙂 Fick en önskelista av sambon som hade en hel del julklappar men det var mycket att välja på så nåt fint ska det väl bli! Har lite tråkigt ikväll med, det går inget spec på Tv. Spelade lite Wii i 39min men sen var det inte roligt heller. Får väl se en film eller nåt.

Not funny

Intressant dag med grupparbete, konstig betygsättning, fusk och lite annat. Det känns som en helt vanlig dag i skolan det är inte någon större skillnad på dagarna. (som ni förstått är humöret en 4/10 just nu. Det är så jävla mycket och det är fortfarande prov och arbeten kvar som ska in till julavslutningen den 17/12. Det är inte långt kvar dit man har inte så mkt tid att jobba på känns det som. Idag när vi haft lektion kom det fram att det är vissa som vill fuska sig igenom kursen genom att kopiera andras texter och prov. Alltså glida fram på oss andra. Vilket inte är OK, svårt att inte bli sur men vi bestämmde oss för att ta avstånd ännu mera nu. Orkar man inte med att plugga just nu så ska man vänta lite tills man har tiden. Då man har tid att läsa för att lära sig. Annars idag har det varit som vanligt när man kom hem, blev väldigt godissugen så bakde chokladbollar. Magnus kom hem vid 20 efter jobb på annan ort. Trött hela huvudet spinner loss ihop med de känslor som rasar inuti en. Orkar inte ens se på Desperate Housewives, inte ens det känns roligt just nu. Kanske har någon funky virusinfektion i kroppen…

Det är över för stunden

Ett prov i med.grund avklarat, men det kändes inte bra. Kom lite av det vi läst och det som var viktigast i  torsdags var inte viktigt nu. Inte en fråga om mikroorganismer, har man läst 37sidor om det i onödan? För det har inte blivit att man läst för sin egen del så mycket nu. Man har mest läst till provet. MEN det är inte över ännu, vi har ett prov kvar om tre veckor. Och det börjas läsas för det på fredag. Förhoppningsvis blir det inte lika stort. utan att man har en lite bättre chans då. Kanske bättre att göra omprov om det blir så innan jul. Sen har man tre veckor på sig att andas och hämta ny luft innan det drar igång igen den 8/1-09. Ingen man pratade med efter provet kände sig säker, och det är inte en rolig känsla. Men alla har gjort sitt bästa och det som räknas just nu.

Vitt glitter

Det är ett vackert täcke av snö ute. Solen skiner och det glittrar jättefint 🙂 Det blir mycket ljusare och det är lagom kallt. Det verkar som det ska vara kallt hela veckan vilket gör att snön förhoppningsvis ligger kvar och det kommer kanske lite till. Kan behöva nåt vackert att titta på mellanåt mellan pluggandet.