Sista deltävlingen

melodifestivalen_logo Jag och valpen Elvira kikade lite på melodifestivalens sista deltävling ikväll. Det var inte speciellt mycket att ha, men mycket bättre än förra veckan. Till final gick Agnes med den ”svåra” titeln ”Love, Love, Love” och Malena med ”La Voix”. Agnes låt lät som idol producerat skräp, medans Malenas låt satte opera/technon på kartan – igen. Bäst tyckte jag Sarah Down Finer var och det tyckte även internationella juryn 🙂 Annars var det inte mycket att ha, Petra Mede var i sitt esse som vanligt…Inte det bästa alltså. Så vem skickar vi till Ryssland? Vanlig tråkig pop a’la Agnes, Måns & company eller skickar vi något mer orginellt som… ja vad nu vi har som är det…? Hur som helst så behöver det komma in nya låtskrivare, nya artister som inte använder Carola’s fläktsystem 🙁 Så jävla trött på det, varken nummret eller artisten blir väl snyggare eller bättre av det?! Nej, det blir som det blir i Globen. Må den som vågar representera Sverige få åka till Moskva i Ryssland!

Hemma med Elvira och Stampe

Ledig idag riktigt skönt. Vår valp Elvira ligger och sover och det gör även Stampe. Så jag sitter här och läser lite nyheter och sånt. Tänkte försöka träna med Elvira lite sen när hon vaknat, hon sover väldigt mycket. Det är riktigt skönt med fredag idag med, ikväll blir det tacos, film och lite chips och bara andas lite i soffan 🙂 I morgon åker Magnus till Stockholm över helgen. Så vi får klara oss själva över helgen, men det ska säkert gå bra 🙂

Ingen motivation

Hjälp!! Motivationen är i botten, jag har ingen lust eller ork att plugga. Det bara snurrar så fort jag öppnar boken 🙁 Hälften rinner ut genom andra örat så fort det kommit in i huvudet. Motivationen är inte i topp och det har den inte varit på länge. Påsklov vecka 15, nu är det vecka 9. Det känns väldigt långt till påsk 🙁 Jag behöver motivation! NU!!

Lite nere :(

bluerose Jag känner mig inte alls i balans ikväll. Det snurrar fram och tilbaka i huvudet på mig, känner mig lite yr och ofokuserad.  Men det är inte så mycket nu så varför det snurrar har jag inte en aning om. Jag känner mig väldigt trött, och allmänt kass bara. Får hoppas det går över.

25/2

Idag skulle det vara en ledig dag, men jag hade matte och sen minnesträning så det blev att palla sig till skolan idag med. Hemma väntade sambon med valpen Elvira 🙂 Känner mig lite trött idag, det kanske är vädret…  Men Magnus fyller år idag med, så de blev lite presentöppning i dag 🙂 Eventuellt blir det tårta ikväll med om han vill ha det … Grattis igen Nallen 🙂 Annars idag så är det meningen att jag ska plugga till psykiatri provet  som är på fredag nästa vecka. Hmm, vi får väl se hur det går. 🙂

Sitter och väntar…

Ja då sitter man och väntar på att åka iväg till ett studiebesök. Började lektionen idag vid 8.20 till 12, men sen är inte besöket försen vid 13.30. Låång väntan 🙁 Vi fick en extra lektion denna veckan på torsdag 10-12, men det kan jag egentligen inte. Men jag får lösa det ändå på något sätt… Tiden går långsamt i skolan när man inte har något att göra..det är tur att man kan surfa och blogga lite under tiden, så tiden går lite snabbare! Den senare delen av dagen ska jag fixa saker hemma, både med kaninen och med valpens saker.

Förr och Nu

Igår kom jag och tänka på böcker som jag gillade när jag var liten. Det var mycket med Bumbibjörnarna, men det fanns en annan serie med som inte blev lilka populär. Den hette Wuzzlarna och den handlade om olika djur som var en korsning med ett annat djur.  Som till exempel Humlon en korsning mellan ett lejon och en humla. Inte speciellt troligt idag (och inte förr heller) men det var ändå en rolig idé. Jag hade några böcker med Wuzzlarna och jag kommer ihåg att de nästan är sönder. Själva TV serien var fin och rolig. Men Bumbibjörnarna som kom sen var ännu bättre och mer spännande. Det gick mycket bra tecknat på Tv när man var liten, till skillnad mot nu. Ta julkalendern som exempel, den blir bara sämre och sämre för varje år. Tycker jag och några kompisar till mig. Den sista bra julkalendern var Mysteriet på Greveholm. Den var bra och sen har det mest varit sämre kalendrar. Men det är ju olika barn idag tycker säkert att det är bra saker som går på TV även om jag inte begriper varför?

En ny vecka

Så var det måndag igen och en ny vecka kom. Känns inte speciellt motiverat att gå till skolan igen. Men det är ju redan tisdag i morgon, då vi för övrigt ska hämta vår lilla hundvalp. Det ska bli roligt, tur man inte går så länge i skolan på dagarna. Jag fick flyttat mina mattelektioner med. Snäll lärare 🙂  Idag var också den riktiga inlämningsdagen för våra arbeten i psykiatrin, men jag hade fått fel datum av min lärare så jag lämnade in det redan den 16/2. VIlket hon idag hade glömt bort, kändes sådär det var ju inte jag som sagt fel datum. Får hoppas hon hittar dem till i morgon! Nej, nu ska jag kolla på Vänner 🙂

Hundägare

Vi var och tittade på en phaléne valp tidigare idag och efter mycket tänkande och övervägande så bestämde vi oss för att köpa den 🙂 Så den kommer hem till oss på tisdag, man har lite att förberda tills dess. Men det ska bli väldigt roligt. Den blir inte så stor och passar hos oss. En sprallig och livlig liten hund! Så vi blir hundägare från och med tisdag 🙂 Kort kommer på virvelvinden Elvira efter hand.

Hund och söndag

Söndag redan, helgen bara försvann. Ibland känns det inte som man får någon helg, utan den bara försvinner 🙁 Solen skiner det är plusgrader ute och den fina snön smälter. Det är finare när den ligger och det är någon minusgrad 🙂 Vi är inte allt för produktiva idag, borde kanske vara de men har ingen lust. Ibland är det skönt att inte göra någonting. Men vi ska iväg och titta på en hund idag, en liten hund som passar här hemma. Det är en blanding av en papillon/phaléne. Väldigt söt 🙂