Vinter och massa jobb

Nu har det vart mycket på en gång, de är många sjuka på jobbet vilket gör att jag blir inringd var och varannan dag! Roligt men det ställer till det lite för Elvira, hon kan ju inte vara ensam hur mycket som helst. Men just nu är hon hos Annica och Linda som är änglar som hjälper oss just nu. Magnus är i Halmstad på jobb så det var inte lätt för Elvira att följa med honom till jobbet då! Nu ska jag jobba i morgon med, fredag, söndag och måndag. Det blir bra med pengar till jul och de resor vi ska göra men det är klart jag hade gärna haft ett schema om de är så att de som är sjuka är hemma länge till.

Sen i natt drog det in 2dm snö över landet, blåser gör det det och viss busstrafik står stilla. Jävla pissväder tycker jag, nästan alla tycker det är fint och roligt men jag kan inte se det riktigt. Både 330/300 bussen från och till GBG är försenad med som minst 15min men som mest ett par timmar. De små tätortsbussarna vi har i kommunen är indragna samt så är 440 till och från Horred helt indragen och går inte förren efter klockan 11.00 igen. Tänk att snö kan skapa så mycket problem. Jag ska åka hemifrån klockan 13:09 tänkte jag, men vi får väl se om det kommer en buss då eller om jag måste vänta länge på den….

Idag ska jag sova hos Annica, för jag ska åka med en jobbarkompis till jobbet i morgon 6:30, och eftersom de bor på samma område så funkar det bäst om jag är på plats redan på morgonen.

I morgon fyller vårt yrväder Elvira 2år, sen ska vi på handledarutbildning för att ta körkort, 3h tar den utbildningen och det känns dyrt att betala 340kr för det. Men det är ju ett måste så bara att se glad ut!

Nu ska jag göra mig i ordning, sen se om de kommer någon buss!

101115

Ni som jobbar och har det bra på jobbet har ju hamnat på en bra arbetsplats. Ni som jobbar men som inte är helt nöjda med er situation kan ju alltid göra nåt för att ändra den. Ni som jobbar och inte vill åka till jobbet på morgon utan bara vill att dagen ska ta slut, kanske skulle tänka på att sadla om. Att ha ett jobb man tycker om är att eftersträva men på vägen dit så kanske man stöter på lite jobb man inte är så överförtjust i men man kan inte vänta sig att nå toppen på en dag, det tar tid.

Men att gå arbetslös och känna att varje dag är ”helg” är inte roligt, finns de som tycker att de är lattjo att gå hemma och inte göra nåt, jag håller själ på att bli skogstokig på det. Söker många jobb, och har många ute som jag väntar svar på. Tycker också att många gnäller över att de inte tjänar så bra, de har för mycket / för lite att göra osv och vill gärna göra nåt annat och visst det är väl ok men en sak vet jag och det är att man vet inte hur bra man har det förren det är borta….

Självklart ska man inte gå till ett jobb där man absolute inte vill vara. Då måste de till en ändring men det är lätt att fastna i samma mönster.

101105

Hej på er alla!

Jag har inget att skriva om för tillfället förutom att jag är grymt uttråkad. Har druckit en vinare helt själv…. kollat på CSI NY, Criminal Minds, Scream 2, Mord i sinnet, 2 ½ men, The O.C. Så ni ser ju jag har High-life här hemma …..eller inte!!

Magnus är på GAMEX i Stockholm med sina nördkompisar Jezper, Tommie och Kottkrig (namn minns jag ej), samt ett gäng andra nördar. Så jag och en skendräktig Elvira är ensamma tills söndagkväll. Vi har ju superkul….men försöker – vinet gör det lite roligare!

Tror det får bli en eller två groggar med innan natten ropar på mig.

Imorgon ropar Annica och Monica på mig att jag ska dra på mig dansskorna, så det ska jag göra. Det är maskerad a’la halloween så det blir en tripp tillbaka i tiden för min del, med nitar, spikar, läder och mycket smink och svarta kläder samt höga stövlar. Det är som att ta på sig sin favorit tröja, ska bli kul att bli den personen igen. Även om det är för en natt. Magnus gillar inte den personen som bär dessa kläder, men jag älskar henne, hon är inte rädd för nåt, hon försvarar alla som behöver det, slåss för de som behöver det och är lite som ”wonder women” fast i ny tappning.

Men sen får allt åka in i garderoben igen och vänta tills en annan gång….

SKÅL!

nitbälte