Summering av helgen

Det har vart tyst på bloggen ett litet tag, men tänkte jag skulle summera helgen som vart. Fredagen bjöd på jobb, älsklings födelsedag, thaikäk och lite fredagsmys och filmen ”the social network” som handlar om skaparen av ”Facebook” Mark Zuckerberg. En film som jag inte hade höga tankar om, men ju mera vi såg av den dessto mera facinerad blev jag av honom och hans vision. Mycket tech-snack men det går att hänga med ändå  🙂

Lördagen bjöd på kalas igen, Magnus pappa fyller år samma dag (fredagen) så det var middag och tårta hos dem. Trevligt och var mätt som en boll hemma sen!

Idag (söndag) var det inte så kul väder så varför inte dra i till Borås lite, kikade lite efter en Kinect samt ny Xbox 360 slim, men fann inte nåt som passade. Min present till sambon var nämligen detta  🙂 Fann lite billiga kläder på rean på Cubus som alltid är användbara. Thaimats tarmen gjorde sig hörd igen, och det blev thai från Spice’n’rice. Starkt är bara förnamnet….men gott!

Annars är vi nog på väg att bli förkylda som många andra, fem personer är sjuka på jobbet. Och det känns som det kan ramla in mera jobb i veckan som kommer och det vore kul att jobba. Så jag vill att mitt halsont och trött i kroppen ska försvinna!! BUMS!!

Sitter med mina nya stövlar som jag ska ha med mig till BeatleFest 2 – Liverpool och försöker få dem att bli lite mjukare! Men det känns som jag kommer få ont i fötterna ändå, dans är inte snällt mot fossingarna!

21/2

Tog en kvällspromenad med Elvira och hamnade hos grannen Lisa på ett par glas vin, samt bus med två staffordhundar och en chiuaua. Full fart med andra ord! Men det är alltid roligt att vara där.

Lisa är nagelskulptör och det finns alltid mycket att se på när man är hos henne 🙂 Glitter, decorationer, tippar med mera! Kom hem runt 20.00 tiden, fick ett glas vin av sambon och satte mig vid datorn, en trött Elvira däckade på sin kudde.

I morgon är det jobb igen, jobbade hela förra veckan, alla dagar utom lördagen. Men idag var det ledigt och jag var rätt trött idag så de blev inte mycket gjort.

Snart dags att packa resväskan för att bege sig till England, Liverpool och BeatleFest 2. Det är linedance-gänget som drar på sig bootsen och hatten och säger YIHA! Det är dans och fest i dagarna tre, sen hem igen med många minnen i bagaget hoppas jag 🙂

Funderar också på att para Elvira med en phalene hane men det är svårt att finna någon, då Elvira och hennes syskon är en oplanerad kull och utan stamtavla. Men jag hoppas att det går att få valpar på henne ändå.

Lisas blogg finner ni här

2011-02-02

Är så trött på all jävla snö, grått väder, regnet öser ner och gatorna blir glashala och absolute ingen vår i sikte. Har en hel del jobb nu framöver och det är tur det så att man får lite annat att tänka på. Sen har jag ju dansen med och vi övar och övar inför vår Liverpool resa i mars. Det ska bli skönt att komma iväg även om det inte är för så många dagar.

Redan februari -11 det går fort och denna månaden kommer gå jättefort då den är kort med bara 28 dagar. Men innan dess så fyller syrran och Magnus år så det ska inskaffas presenter till dem.

Sommarjobbet är fixat och det blir samma som förra året verkar som de som är i Norge och jobbar kommer tillbaka även denna sommaren så de ska bli kul att träffa dem igen! Sen kommer det väl en del nya vikarier med.

Idag är jag inte helt i balans känner jag , så irriterad, och har ont i ryggen efter ett lyft på jobbet för snart 2 veckor sedan. Har skolios och har haft ont ett tag men att jobba inom vården hjälper ju inte….Men jag får kanske fråga våra sjukgymnaster vad de tror jag kan göra för att avlasta ryggen.

Softar i kväll efter dansen med ett glas vin, och bara slösurfar. Helgen bjuder på geek-meetup kväll här hemma för sambons räkning, lördagen ska vi till Gällstad och dansa linedance och söndagen ser ut att bli lugn – eventuellt thai-käk kanske den som lever får se!