Tillbaka efter en tids frånvaro

Bloggen har legat nere ett bra tag pga någon hackade den och jag fick reda på det via one.com support. Men nu är det fixat och det verkar fungera som det ska. Sommaren har kommit och vi går snart in i juni månad, ett par veckor till och sommarjobbet drar i gång på allvar. Det verkar bli en tuff sommar, då det är mycket sjukskrivningar bland den ordinarie personalen. Vi som är vikarier är inte odödliga även om vissa verkar tro det….

Håller annars på att träna mycket med Elvira nu, hon fick ett nytt halsband och koppel idag, Funderar på att få med henne på agility, men vet inte än vi får se.

Mamma och pappa har nu flyttat med,och på onsdag så kommer de nya ägarna till deras gamla hus. Det känns lite overkligt men de är nöjda med de nya huset och det är det som är viktigt.

Idag har jag även kontaktat några personer angående avel på Elvira, vore fint att få en kull valpar på henne nu i sommar/höst.  Finns dåligt med phaléne hanar så det verkar få bli en papillon. Men det kan gå 50/50 men jag hoppas ju på mestadels phaléne.