Victoria Milan

Sajten för otrogna. Sajten för dig som har det lite trist hemma. Sajten för dig som vill ha lite kul. Sajten för dig som saknar det ni en gång hade.  Ja listan kan göras lång med saker för att berättiga varför man söker sig någonstans utanför sitt förhållande.

En del par finner sig i att helt öppen relation där sex med andra är helt ok. Andra vet om att den andre söker sig till andra och accepterar det eller inte. Och de finns de som inte vet vad den andre parten gör eller söker eller varför han / hon söker sig bort.

Det är inte bara män som är otrogna! Det är kvinnor med och det, och det ska man inte sticka under stolen med.

Att upptäcka att parten är otrogen kan vara förödande eller så kan det hjälpa till att få förhållandet på rätt spår igen. Men man bör ju fundera på varför den ena parten söker sig i från förhållandet och kanske prata ut om det innan man ev. går seperata vägar.

Wendela skriver om sajten.

 

 

Sommaren är här!

Värmen verkar ha kommit för att stanna. 25-30 grader och riktigt kvavt. Åska och regn hänger i luften men det verkar inte som det kommer igång riktigt. I natt har det åskat lite men det var lika varmt i morse ändå! Det är ju inga problem att gå upp på morgonen ialla fall, känns ju inte som man sover speciellt bra ändå. Varmt och hur man än gör så är det för varmt :p Men nu ska vi inte gnälla för då kanske det börjar snöa eller nåt!! ¨

Vi har äntligen efter några kämpiga veckor på jobbet fått det lite lugnare. Inte så tungt utan lite mera vanligt tempo., men hinner med det man ska och lite till  🙂

Snart börjar sommarvikariatet men jag har fullt upp fram tills dess. Har dock tagit ledigt den 18 -27 / 6 för att få vila och hämta lite krafter innan man drar igång! Sen kör jag på till vecka 34 -sen väntar en semester i Grekland med Magnus 🙂

Midsommar gör sig påmind runt hörnet med och vi satsar på att fira med goda vänner och sill / snaps därtill. Det blir säkert trevligt!

Efter det är Iron Maiden i Göteborg som står på listan och sen buskis på Vallarna i Falkenberg. Det blir lite avbrott i allt jobb med som kan behövas!