Din själ har fått ro.

Min lillasyster har haft det tufft under årens lopp. Nu har hennes ångest, hennes lidande, hennes själ fått ro. Emelie dog den 2011-12-17 i sin lägenhet.

Sorgen är stor, släkt och vänner sörjer. Människor hör av sig och beklagar vilket känns bra. Emelie var en orolig och i bland en vilsen själ, som inte visste hur hon skulle visa hur hon mådde. Hon kunde inte vara sig själv i denna världen.

Världen passade inte i hennes sätt att se på den. Hon ville mycket rätt, hon ville bra saker på sitt sätt.

Hon hade bara svårt att visa det. Vi som kände dig Emelie kommer alltid att minnas dig med värme och glädje.

Du har fått ro, du kan vila, och känna att du kan vila på änglarnas vingar.

Emelie 1988-02-10 – 2011-12-17.

 शांति में आराम करें. (vila i frid)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ny Aladdin

Det har kommit en ny ”Aladdin” ask! En med mörk choklad 🙂 Den kommer bli ett par inköp av den i jul / nyår. Känns inte lika ”illa” då om man tar från det undre lagret också 🙂 🙂

Elvira 3år

Den 24november fyllde yrvädret år, hon har bott med oss nu i 3år och tagit en roll som vakthund, sällskapshund, och viktig medlem i familjen. Hon fick lite leksaker och lite godis på sin egna dag.

Visst hon är en bortskämd hund som får det mesta och bästa samt lite till, men att ha husdjur är för mig en del i att göra dem till familjemedlemmar och sen att de har det bästa, inte fryser, inte är skadade, mår bra, är mätta  – Det är alltför många djur som inte får något av det och som far illa på de mest otäcka vis.

 

 

 

 

 

Elvira sommaren 2011.