En helg på Marstrands Havshotell

Sambon fick ett erbjudande om ett bra pris på övernattning där nu lördag-söndag. Så vi tog det och begav oss till Marstrand för en SPA weekend med god mat, massagebehandlingar,hotellfrukost, olika vattenbassänger och bara mys med varandra.

En bassäng hade zonterapi för fötterna, för att man skulle få bättre blodcirkulation det var åtta olika partier med olika stenar som man skulle gå långsamt på. Vilken lustig känsla det var, killade, gjorde lite ont men var njutbart samtidigt. Magnus provade tråkigt nog inte på det, hoppas han gör det en annangång! Sen var det bubbelpool som gällde både en ljummen och en varm, riktigt härligt! De varma tunnorna utomhus var fulla med folk nästan hela tiden så det missade jag denna gången. Men man ska ju ha nåt att se fram emot tills nästa gång! 🙂

Vi bokade två behandlingar med, Magnus tog en klassisk ryggmassage och själv tog jag en varma stenar massage. Båda två var underbara och gjorde gott för kropp och själ.

Vi hade riktig tur med vädret med, sol och knappt ingen blåst på lördagen och sol med lite mera vindar på söndagen men INGET regn! 🙂

Lunchen och middagen var helt suverän och duktig personal vilket gör upplevelsen ännu bättre!

Marstrands Havshotell

Foton tagna av mig Caroline Nertling.

Ljuset i slutet av tunneln….

Frihet. Jobb-möjligheter. Ingen stress. Inga tidtabeller. Att inte behöva förlita sig på andra. Körkortet är nära. I veckan har jag gjort både Risktvåan (halkkörning) och stadskörning, jag var riktigt nervös inför risktvåan men det gick bra, och stadskörningen gick väldigt bra.

Känns bra att jag och Magnus övade på stadskörning och motorvägskörning i söndags. Var lite mera beredd då. Men visst det är en rutin och övning. Men jag tror det kan bli bra bara man kör regelbundet sen 🙂

Har ansökt om muntligt uppskrivningsprov och hoppas jag får det, men det kan ta tid att få det godkänt om det nu blir det…Svåra att få tag de som jobbar och har hand om handläggningsärenden på transsportrtyrelsen. Men sitter och tragglar på bilskolan med de vanliga proven med, kanske måste göra ett sånt ändå. Men det är surt när man missar att bli godkänd på dem med 2-3 poäng. (63 är tydligen godkänt).

 

Jag hoppas dock jag ska vara klar med allt snart, sen ska det bara köpas bil med. Helst vill jag ha en lågmilsbil med 4*4 och dubbdäck och som inte kostar allt för mycket, men det verkar vara lättare sagt än gjort….Tips och annonser mottages gärna!