God Jul!

Julen är här igen, känns som det nyss var sensommar och man fortfarande kunde grilla ute och njuta av solen. Det har ersatts av snö, kyla och vintervägar, men visst lyser det upp speciellt under julhelgen med lite snö och om solen tittar fram så gnistrar det fint!

Själva firar vi med familj och massa god mat och godis samt dryck och det hoppas jag ni alla andra gör med. Firar man inte med familjen så med någon man håller nära hjärtat.

Snart dags att hoppa i finkläderna 🙂

Andra advent

Söndagen den 9 dec, andra advent. Två veckor kvar till jul och allt som hör den till. Känner inte jättemycket för jul iår heller men det blir det ju oavsett man känner för det eller inte. Lite julmat kanske man kan äta och choklad och knäck! Sen är det ju kul att se på Kalle Anka firar jul.

Men det är inte samma sak sen lillasyster gick bort förra året den 17december. Att skratta och ha roligt känns nästan som en synd i bland. Men jag hoppas hon har det bra där hon är och är med oss även om vi inte kan se henne fysiskt.

Foto: av Caroline Nertling. (tussis)

Annars idag är det en tur till Scandinavuim i Göteborg för att se Ricky Gervais (känd från engelska ”The Office”)  får hoppas på en bra show! 🙂

Julavslutning

Igår hade vi linedanceavslutning med julfest och massa dans, det var mycket god mat och enkelt då alla tog med sig det man hade när man gick. Danserna gick inte som en dans igår…Alla kom ihåg någonting i dem men inte hela,så det blev en hel del förvirrade huvuden.

Men en del fixade vi och andra blev mer pannkaka. Vet inte om vi ska skylla på vädret…kallt och så 😉 Sen en del svårare danser gick som en dans medans lättare danser fick oss att krocka med varandra! Men roligt hade vi och det är huvudsaken 🙂

Nästa termin är det mitt tredje år i linedancen och det känns kul men lite otroligt att tiden bara rinner iväg.

Nu är det uppehåll tills januari då kör terminerna igång igen och jag ska försöka lära mig lite fler nightclubs.