En dag ute i solen

Fy jag är helt slut, sjuk och samtidigt har man grejat lite ute i trädgården. Solen var framme idag med, det blir man inte piggare av. Vaknade sent idag, runt 10-tiden. Var uppe med hunden vid 8.45 men sen somnade hon och jag lika fort igen 🙂 Skulle jobbat idag med men jag är fortfarande häning efter min förkylning. Huvudvärken släpper inte, hela kroppen känns matt och jag är konstant trött 🙁 Jo, vi grejade ute idag, ( Magnus grejade mest men jag gjorde lite saker)  Magnus tvättade båda bilarna, jag tröttade ut både mig själv och Elvira  efter en promenad som innehåll  både en snok och en kopparödla. De börjar komma fram nu när det är varmt igen.. Pappa kom förbi en sväng med och fikade lite grann. Sen ut igen, band fast Elvira i sin  löplina och jag fick skrivit lite på min APU uppgift. Som ska vara inne på måndag… 🙁 Det blev en fika med våra grannar med, muffins och kaffe inte helt fel 🙂 Vi tog bort en modell mindre syrén idag med. Det blev fint 🙂  Hela dagen har gått i ett svep, kom in kl 18.00 och vi lagade lite mat, nu är klockan helt plötsligt 21:56 . Nästan 22.00, shit tur det bara är fredag i morgon!

2 reaktion på “En dag ute i solen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *