30 grader varmt och semester!

Idag är det väldigt varmt ute, det blåser knappt inte alls och det känns som det är lika varmt inne. Ändå så bestämde vi oss för att grilla ikväll,det blev fläskfilé, grillad potatis och grillade grönsaker – jättegott 🙂 Väldigt mätt, men törstig! Det spelar ingen roll vad man dricker, vatten, juice, cider törstig ändå! Så det blir inte så många knop gjorda i kväll, eventuellt någon serie och lite godis, och vin. Vore ju gott att sitta på altanen senare och ta det glaset 🙂 För övrigt så är det semester som väntas i 4 veckor nu. Inget inplanerat men det är skönt att ta dagen som den kommer 🙂 Varmt och soligt verkar det ju bli ialla fall, det är ju trevligt! Nej, nu får det nog bli en cider till 🙂

2 reaktion på “30 grader varmt och semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *