APU.n har börjat!

Idag var det första dagen på APU.n, det var helt ok. Det var jag och två vikarier där idag, många var sjuka och lediga. Det var ett trevligt boende med lägenheter, så jag tycker att det verkar vara bra. I morgon är jag ledig 🙂 Sen jobbar jag resten av veckan, men det är skönt att vara lite ledig med då jag har en super stor rapport framför mig! Siktar på 5-7 sidor ialla fall. Blir det mera är det ju bra bara det är under 10 sidor 🙂 Så om 4 veckor så bör jag ha bra koll på psykiska sjukdomar!

Resten av kvällen blir lugn, det blir ett avsnitt av CSI New York och lite chips sen sängen. Det är matte i skolan i morgon och sen lunch med pappa. Sen hem till vovven igen 🙂

2 reaktion på “APU.n har börjat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *