Fortfarande sjuka och en ny dator

Efter att ha blivit förkylda för en vecka sen trodde jag att vi skulle må bättre nu… Det var fel, vi är fortfarande dåliga och inte alls på topp. Febern har gått ner men det är ändå mycket kvar innan man känner sig 100% igen. Magnus har byggt en dator till mig men det funkade inte riktigt med nätverket så vi fick åka till netonnet för att fixa detta. Väl hemma igen så fixade min snälla sambo det och nu har jag en två datorer 🙂 *Tack så mycket min honey* Annars idag har vi städat och gjort fint, vädret är ingen höjdare just nu men det skulle vara fint i helgen sas de…  Min Stampe kanin är sjuk och han bör avlivas, och sen vill jag sprida askan i trädgården. I morgon ska jag jobba dubbla pass på min APU, det blir tufft men det ska nog gå bra. Söndagar brukar vara ganska lugna, ska hem till mamma och pappa och äta middag emellan så det blir lite paus. Det är vecka 40 i morgon vilket innebär att det är 2 veckor kvar av min  APU sen börjar skolan igen med etik.

2 reaktion på “Fortfarande sjuka och en ny dator

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *