Snart helg!

Ikväll är vi själva Elvira och jag, då Magnus är i Stockholm på jobb. Vi har inte jätteroligt men inte jättetråkigt heller. Det har gått rätt bra i kväll det har varit en lugn dag. Jag åkte till skolan i morse för matte och fika med klasskompisarna. Men kom på att det var bättre att åka hem och skriva på min uppsats om manodepressiv sjukdom. Men jag hann med att träffa min vän Tina för en snabbshopping tur inne på Kappahl det var rätt stort men inte jättemycket som föll mig i smaken.

Hem och äta lunch och sen en liten promenad med hunden, sen en längre promenad med henne på kvällen. Det gick bra men det var kallt 🙁  Imorgon torsdag kommer Magnus hem, och sen är det nästan fredag och helgen tar vid. Vi borde åka och kolla på dop-present tills nästa helg. Jag kika lite på det idag men jag vet inte riktigt vad man ska köpa det mesta känns rätt dyrt :/  Men men det ger sig 🙂

Snart dags att krypa till sängs och drömma sig bort till drömmans land. *zzzz*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *