Äntligen!!!

Äntligen är det onsdagkväll och i morgon kommer min älskling hem igen efter 3 långa dagar och ännu längre nätter. Han har varit i Laholm och jobbat. Vi har saknat dig mycket här hemma 🙂 *krama.*

I morgon är det redovisning i grupparbetet och sen har jag min rapportredovisning också. Det känns lite nervöst men det ska nog gå bra 🙂 Idag har vi gått igenom en massa rätt och fel, människovärde och en del regler ang. etik. Vid 10:40 trodde jag att jag skulle somna det var sååå tråkigt 🙁 Diskussion och ännu mera diskussion. Som tur var fick vi gå hem vid 11 tiden.

Tina skulle med hem en stund idag med. De i hennes grupp skulle bara fixa ihop sitt arbete till i morgon. Så jag hann hem och fick röjt upp lite grann och plockat undan…:) Vi köpte med oss pizza och åt sen lunch typ runt 14 tiden. Men gott var det!

Sen tillbringade vi några timmar framför datorn och lyssnade på musik och kolla runt på FaceBook, vi försökte komma underfund med vad man egentligen gör där…. Återkommer med svar när vi har det  😉 Vi hittade lite tvivelaktiga bilder på vår klasskompis, kanske inte det bästa att lägga upp där 🙁

Ska snart skriva klart sista frågan i mitt eget grupparbete. Det var inte jättesvårt så det ska nog gå bra 🙂

Nu är det dock dags för ett glas rött vin eller kanske en cider…! 🙂

2 reaktion på “Äntligen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *