091015

Idag hade skulle jag ha rapport redovisning, det var lite nervöst i början – det var bara jag och min lärare då det bara är jag i min kurs (psykiatri). Det är lite tråkigt men kul att man ändå får läsa den trots man bara är en elev 🙂 Men redovisningen gick bra fick VG (väl godkänd) på den, det trodde jag inte. Man kan ju missa saker och ting… Men det gick vägen så det var roligt 🙂

På etiken idag så redovisade vi ”våra” människosyner, i våran grupp hade vi biologisk. Det gick bra men det var lite tjatigt att höra sju stycken i rätt bra fart fram till 11.20 tiden. Sen fick vi gå hem iofs! Men jag skulle ha min redovisning så det blev lite tid att slå ihjäl till 12 snåret. Fika med en klasskompis och snacka lite om den nya uppgiften vi fått om att skriva om ett etiskt dilemma i vården. Alltså något man varit med om. Inte så lätt som man kan tro, vi ska koppla olika begrepp till det med :/
Snart är det dags för Criminal Minds på Kanal 5, till det blir det nog lite chips, dipp och lite rött vin 🙂

Fast det bästa med denna kvällen är att min älskling är hemma igen 🙂 I morgon är det fredag, och sen helg!! 🙂

2 reaktion på “091015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *