Köpte Wii Sports Resort!

Vi begav oss till Göteborg och Media Markt idag, tänkte jag skulle skaffa mig Wii Sports Resort med motion plus. Sagt och gjort det blev köpt och jag fann även tröja och jeans på Cubus 🙂 Nu har jag spelat en stund och det är riktigt roligt. Tio nya spel och två från Wii Sports (bowling och golf är kvar.)

Det är roligt och man får en annan spelkänsla. Det gick hyfsat för mig innan på bowlingen men nu med den nya motion plus så går det inte bra alls 🙁 Den känner av allt mycket mera och alla vridningar i handleden men det är roligt samtidigt för nu måste man koncentrera sig ännu mera!! 🙂 Mina favoriter än så länge är fäktning och wakeboard. Men de andra är kul med, men man får ge alla rätt mycket tid så man hinner lära sig allt 🙂 Det är nog kul att spela om man är några stycken, ännu roligare än med Wii Sports!  Nu har jag något att göra på lovet som kommer i veckan 🙂

wiiresort

2 reaktion på “Köpte Wii Sports Resort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *