Roligare måndag!

Det har varit en jätterolig och underhållande måndag idag 🙂 Tina kom vid 11:30 och vi har hunnit med att äta lunch se på Vänner, spela Wii Resort och lite Donkey Kong.Tina var riktigt bra på de nya spelen wii resort 🙂 Och nu är vi också mera jämna då man har motion plus att tänka på 🙂

Magnus kom hem och vi handlade lite mat, glömde dock handla så jag kunde göra korv stroganoff 🙁 Men men kan ju ta en promenad till affären i morgon – igen.  Snart är det CSI på tv, hoppas det är bättre avsnitt idag än det var förra vecka då det var premiär! Magnus sitter och spelar sitt Forza 3 på Xboxen, det var rätt snyggt. Jag är inte mycket för bilspel, håller mig till Wii 🙂

Första dagen på lovet är snart slut och i morgon tänkte jag sätta mig och kolla igenom och analysera MVG uppgiften i etik. Se om man kan få ner lite på papper med 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *