Åter i skolbänken

Idag var det dags att sätta sig i skolbänken igen med näsan i psykiatrins värld från 13.00-15.30 blev jag och en tjej till fyllda med diagnoser, teorier och orsaker om varför vissa drabbas och andra inte. När jag landade hemma vid 16 tiden var jag helt slut, hela huvudet kändes som en ballong 🙁 Men jag har inte tittat så mycket på det i kväll det får bli morgondagens projekt. Med mig hem ialla fall fick jag ett häfte som var på 15 sidor med diagnoser och en jäkla massa frågor som ska besvaras och man blir snurrig bara man tittar på det. Sen damp det ner ett mail som bestod av att vi ska skriva om tre olika personer och en berättelse om dessa, de har olika diagnoser och de ska man då hitta på lite om, var/varför/orsaker/behandling. Någon som vill byta?!

Om inte det räckte så har jag en massa matteprov inför Nationella provet att ta mig igenom så allt kom på en gång *puh* Men det ska väl gå jag får försöka gå på varje mattelektion och läsa psykiatrin på eftermiddagen och kvällarna. De borde gå eller hur?!

Mitt i allt har jag funderingar på att söka till Campus Varberg och läsa Socialpedagogi. Är lite i valet och kvalet, om någon har gått där eller vet mera om det så skriv en kommentar! Och där blir det ju inte mindre att läsa!

PD*3141165

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *