Sista hela veckan

Det är sista hela skolveckan och det känns riktigt skönt! Matematik och lite föreläsningar i psykiatri är allt som är kvar 🙂 Helgen har varit lugn och behaglig, det var ju ESC från Oslo i lördags och min favorit Lena för Tyskland tog hem en storseger, riktigt roligt! Men de borde vara förbjudet att ställa upp med en hejarramsa, det var ju inte ens en riktig text i Frankrikes låt :/:/ Tur de fick lite poäng!

Värmen har kommit tillbaka lite grann och det är skönt ute, men värmen har gjort att det kommer in en massa getingar 🙁 Elvira hoppade högt för en timme sedan och jag tittade på golvet, sen jättestor geting som blev mos och slängd. Efter det så flyttade Elvira upp på sideboarden och nu ligger hon där och vilar.

Vi kikade i kylskåpet igår och jag sa att vi kan ju grilla korven jag köpte i onsdags på ICA ….mm visst! Tittade på bästföredatum och inser att den hade gått ut NÄR jag KÖPTE den 🙁 🙁 Så jag ska ta med den till affären igen och be om pengarna tillbaka. Vem vill ha utgången mat att äta :(! Den är 4dagar gammal, kanske inte jättemycket men man ska ju ändå kunna köpa mat som INTE gått ut!

I går var det morsdag och vi var i Hyssna och firade mamma lite hon fyller år i morgon så jag tänkte skicka ett kort idag och köpa en present senare. Tiden rullar i väg fort nu, 1 juni i morgon och den 9 juni slutar skolan och den 12 juni är det dags för mig och Tina att ta en semester i varma Italien, det ska bli roligt! Till helgen som kommer blir det lite grillning med vänner, hoppas solen tittar fram då med 🙂

Nä nu ska jag fortsätta att plugga matte A, så de får bli en kopp te till!

te

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *