1 juni

Idag är det tydligen sommar den 1 juni, och sommaren verkar ju vara här ialla fall. Varmt och skönt ute, sommarblommor överallt, grönskan har kommit igång, gräsmattor klipps, tvätt hängs ut, grillningen är igång på allvar och alla verkar njuta av detta 🙂 Vi ska grilla i kväll med, det blir nog lite kött, majskolvar och en sallad till alldeles lagom för en sommarkväll.

gerbera

*Mamma fyller år idag med,grattis mamma!* vi var där i helgen men då var de en morsdag present jag hade med mig för köpa nåt idag i Kinna.

Egentligen är jag ledig idag, för mattelärarna skulle på en utbildningsdag men då damp de ner ett mail om att min psykiatrilärare tänkte ha föreläsning om ”sexuella övergrepp” och de lät väldigt intressant så den måste jag gå på. Så jag blir inte helt ledig ändå, när jag kommer hem sen är det sista rycket för att få klart psykiatriarbetet som jag satt med till nästan 22.30 igår. Sen ska jag plugga lite mera inför matteprovet i matte A i morgon med, sista provet denna terminen 🙂

Jag har börjat bli lite halvkrasslig med känner jag MEN har inte tid att bli sjuk,det är grillparty på lördag sen nästa lördag är de dags att åka till Italien på semester så ni förstår ju -att jag inte hinner bli sjuk!! Så jag sitter med mitt honungste och dricker de medans värmen utifrån hade räckt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *