Sommarjobb, semester och massa sol!

Har haft lite ide torka om vad jag ska skriva om men nu blir det ett inlägg i alla fall 🙂

Vaknade av slammer i köket i morse, insåg efter en stund att det var nybakt bröd på G till frukost, riktigt goda scones med ost och marmelad på 🙂 Kall juice och lite fil till så var morgonen räddad!

Magnus har gått på sin semester nu och tre veckor framåt, det verkar bli fint väder, och jag jobbar….fast mitt schema är rätt bra ändå! Är ledig måndageftermiddag tills torsdageftermiddag så vi funderar på att åka upp till Hunnebostand och hälsa på ett par goda vänner.

Nyss hemkomna från Bosättningspiraten där vi fick med oss en ny kökslampa, som Magnus just nu monterar upp. Hoppas de blir riktigt bra! Passade på att handla med när vi ändå var i väg grillning i kväll och en god sallad i morgon. Sen tar semestern vid på riktigt så då får vi se vad det bjuds på….:)

kattengustaf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *