100913

Det har stått stilla på bloggen för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om….men det har hänt lite saker som man kan skriva om.

Djurmisshandel.
Utanför Konsum blev en schäfer misshandlad av sin ägare mitt på ljusa dagen, vittne blev en granne till oss och flera andra. Hoppas personen som utförde misshandeln får djurförbud och att hunden blir omhändetagen och placerad i nytt bra hem.

Barcelona.
Sambon åkte på kick-off med sitt jobb under 3 dagar i Spaninen. Så jag och Elvira fick rå om oss själva, men vädret var ok på förmiddagen men sen kom regnet nästan varje eftermidddag/kväll/natt.  Men igår kom han hem efter att ha festat med vänner i Göteborg efter landnig på Landvetter, alltid skönt när allt blir som vanligt igen 🙂 Det blev tapaskväll här igår, riktigt lyxigt och gott!! Känns som det kan bli fler sådana kvällar 🙂

Jobb.
Har sökt en hel del jobb och hoppas att ska ge resultat! Fick iofs jobba på lördagen på Kinnaborg då det var akut sjukdom där, så det var riktigt roligt att komma in och känna att man var behövd även efter sommarjobbet.  Man ska ju redovisa på arbetsförmedlingen att man sökt jobb med annars får man ingen a-kassa. Hårda bud.

Inflyttningsfest.
Min klasskompis som gick OP på Komvux med mig har flyttat till en lägenhet som naturligtvis skulle invigas med den klassiska festen….Ja det började klockan 18.00 kom en hel del folk, musiken strömmade ut ur högtalarna, snacks i mängder – men eftersom han inte köpt in allt än så blev det kastruller som snacksskålar – killar 😉 Det blev både cider / öl och jäger för min, Jockes och några andras del och någonstans så hände nåt…Jocke blev så dålig vilket var synd för flera gick när de insåg att värden höll på att gå ner för räkning. Men efter att ha tvingat i han antal glas vatten så blev det lite bättre, tills han fick tag på en flaska med vodka och sprite. Ja ni kan nog lista ut vad som hände sen….Otroligt nog så kom vi ändå ut till krogen, dvs den nyöppnade Kinna Krog. 19+ som åldersgräns, vilket jag inte trodde gjorde nåt…hm kände inte en människa och hade så trist att jag efter att ha satt Jocke i en taxi hem då han hade lite balanssvårigheter så tog jag själv en taxi hem. Riktigt skönt att komma hem, ta på sig myskläder och bara njuta av tystnaden innan sängen! Då Elvira var hemma hos mamma och pappa så var det ingen hund som mötte mig i hallen 🙁

Men nu är vi alla hemma igen och det är skönt att det är som vanligt igen  🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *