Jobb, ensam hemma, dans och 3års dag

Sambon är med en kollega i Grebbestad på jobb idag och i morgon så det är tyst här hemma. Eftersom jag jobbade idag med så var Elvira i Hyssna, vilket gör att det är väldigt lugnt här hemma nu – men Elvira kommer i morgon klockan 11 med syrran och mamma.

Sökt massa jobb nu senaste, men har också fått mail från vissa ” Tack för ansökan, det är runt 200 sökande men vi hör av oss”. Jag menar – SHIT hur ska man kunna stå ut bland flera hundra andra personer!? Så tisdags hade jag en breakdown för att jag tyckte inte det var värt att försöka mera. Men efter många tårar och massa uppmuntran från min sambo så känns det nu lite bättre och jag hoppas att det vänder snart.

Jonas ringde klockan 23.00 igår och undrade om jag kunde jobba 6.45-14.45 idag och det sa jag till – innan jag ens hann tänka…glömde att Magnus skulle till Grebbestad och jobba så där stod jag igår kväll utan hundvakt!! Men som tur var kunde hon vara i Hyssna så det löste sig, även om jag älskar Elvira så är det mera omständigt att göra saker. Men jag vill inte sälja henne och hoppas att jag ska kunna lösa liknade problem lättare nästa gång!

Var på linedance i onsdags kväll hade övat mycket på ”Mamma maria”så den satt bra, samt ”Walking variations” den som var svår var en ganska kort dans egentligen men det var en liten vändning som jag inte greppat ännu….”Cowboy charleston” heter den dansen. Som ni förstår är det nybörjare men det är roligt och jag tror att sen när man kan de mer avancerade så blir det hela ännu roligare 🙂 Får öva mycket i helgen!

Så vad gör man i kväll….jo man jobbar och kommer hem med lite mat, inser att klockan är 18.00 när jag trodde den var 17.00 🙁 Kollade på säsongsfinalen av CSI Miami, bra final 🙂 Nu slappar jag bara till lite musik och dricker ett glas vin.

I morgon är det fredag blir nog inte nåt speciellt då jag inte vet när Magnus landar här hemma under morgondagen men sen på lördag så ska jag och Magnus gå ut och äta – vi firar 3år tillsammans – helt otroligt vad fort det gått!

Dessa danserna håller vi på med just nu:

Walking variations.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZKoUNOqCbes[/youtube]

Mamma Maria.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EScJ481h_Jw[/youtube]

Cowboy Charleston.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yms8osrB_bw[/youtube]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *