Julen 2010.

Så var den här igen, julen alltså! Känns som de var sommar nyss och vi grillade i trädgården, drack öl och bara hade det gott i solen! Men i stället är det massa snö, -15 grader och kallt, men det hör väl julen till på något sätt!

Men vi har ändå hunnit med det ska hinnas med, julköttbullar, vörtbröd, julgodis och julskinka, ja allt blev klart inför dagen idag! Men det har vart lite stressigt men julen blir vad man gör den till och jag tycker vi lyckades bra i år med – tur jag har en organiserad sambo som har koll på läget 🙂

Det har vart en hektisk månad, kändes som julen inte var så nära utan att jag hade tid på mig……men jag fick så mycket att göra på jobbet att jag inte hann med det jag skulle. Men pengar måste man ha samt att det är roligt att gå till jobbet då det ger en positiv feedback 🙂

Idag julafton var det jobb 6:45-14:45 som stod på schemat, så jag och Helen tog på oss julkläder och fixade en julfrukost och julstämning. En kör kom och sjöng vackert för oss på AVD 1-4, himla trevligt intiativ av vår kommun! Det är  inte alltid så många som är kvar på dagen över storhelger så det var lagom tempo hela dagen! De vill ju fira jul med sina familjer med, och tur är väl det  🙂

Sambon hämtade mig runt 15:00(missa Kalle Anka jag vet!) och sen hem och hämta julklappar, byta om, Elvira yrväder skulle också med, sen var det bara att åka till nästa hus! Efter julmat, kaffe, julklappar och julmysigt med André Pops och årets ”Svensson, Svensson” så drog vi oss hemåt. Skönt att få vara lite hemma med på julaftonskvällen!

I morgon jobb igen men då 14.00 – 21.30, lite motigt är det men det går bra när man väl kommer i väg, och tur är väl det!

Nu blir det mest att njuta av de 30minuterna som är kvar av julafton 2010, för att sen ägna sig åt juldagen – 2010!

Hoppas ni alla har haft en trevlig julafton med mycket julmys!

GOD JUL!

glögg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *