2012-02-27

Det har hänt en hel del sen sist, bland annat har min PC kraschat, sambon har fyllt 35år och lillasysters död har tragiskt nog blivit en del av vardagen. Livet går vidare sägs det, och det har det gjort. Det känns lite konstigt, man har på något sätt vant sig vid Emelie inte finns på det levande planet längre. Man har på något sätt intalat sig att hon har det bättre nu…är det något man gör för sin egen del samt överlevnad eller har hon det verkligen bättre nu? Får väl aldrig veta det, men det vore skönt om man kunde få veta.

För att skingra tankarna lite grann, så har jag i cirka 1månad planerat sambons 35års fest som gick av stapeln i lördags. 15 av våra vänner kom inbjudna av mig för att överraska Magnus och äta lite god mat, tårta och tjöt! Allt gick ovanligt bra och lätt hela kvällen. De sista gästerna som var övernattningsgäster somnade vid 03:00 tiden. Vin, öl, grogg, alkoholfritt-vin och goda vänner. Det hela blev toppen, och alla var nöjda! Mest förvånad var nog Magnus som inte visste vad som skulle hända på kvällen. Men han fick mycket fina presenter och på det stora hela var hela tillställningen en mycket lyckad kväll!

Min present till sambon var 2biljetter till Stockholm och Robert Gustavssons 25års revy show på Circus. I april åker vi till huvudstaden och tillbringar helgen där , hoppas på riktigt fint väder och en toppenhelg med min älskade som betyder allt för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *