2012-07-20

piiip…..! Gäsp! Klockan ringer och visar 5:30, tittar och noterar trycker sedan på snooze….och somnar om. Vaknar efter 10min igen och lämnar motvilligt den varma bädden som Elvira (vår hund) snabbt tar plats i och somnar gott.

Dagen på jobbet (jobbar som undersköterska på ett korttidsboende) rusar iväg även om vi för en gångs skull är mycket personal och få brukare. Hinner med städ, tvätt,påfyllning av alla skåp med div artiklar, strykning, aktiviteter med de gamla och som grädde på moset så fick jag gå hem en timme tidigare idag 🙂 🙂 Det är alltid uppskattat och speciellt en dag som denna, då det i kommunen annordnas sommarfredagar i juli.

 

Då jag dansar linedance i ”Shooting Kickers” så hade vi två uppträdanden idag på sommarfredagen. Så efter jobbet blev det snabbt hem och ombyte samt skor och kläder nedpackade i en väska sen iväg på genrep innan uppvisning. Det var westerndag idag och med menades roping(bl.a lasso)  med häst och plasttjur dragen av fyrhjuling, linedance, björnjägare och cowboys/girls och lite försäljning av diverse western-saker.

 

Kinna Ropers på bilden ovan.

Våra uppträdanden var med en annan grupp som också dansar linedance med på annan nivå, reumatikerna dansar och de var med iår med. De är duktiga faktiskt men svåra att dansa med när de inte dansar samma steg som oss utan gör andra..egna…Jaja hur som helst det hela gick bra och vi fick gjort hela programmet ”Del 1 och Del 2”.

Fjorton danser totalt cirka 18min per uppträdande, hade gått bättre att dansa på ett golv men det gick inte att ordna utan vi dansade på sten….Känns lite i fötter och knän nu men hoppas det går över snart! 🙂

På fredag den 27juli är det dags igen, men då med ett dansgolv som underlag. Då är det sommarfredag i Kinna. Vi hoppas på bra väder samma som idag, riktigt tur med vädret!!

De danser vi dansade idag var:

– Excuse me
– Tush Push
– Chica Boom Boom
– Telepathy
– Stich it up
–  Cut a rug
– Mamma maria
– Broken heart
– Country as can be
– Louisiana swing
– Where I’m gonna live
– Irish Stew
– Ice Breaker
-Step back

Stegscheman finns HÄR

Vi som dansade hade väldigt roligt även om det blev en del felsteg men det verkade inte som någon märkte det. Hoppas alla hade kul som såg oss. Vi hade det ialla fall! 🙂

YIHAA! 🙂 

Några medlemmar ur Shooting Kickers på väg till
linedance event i Liverpool 4dagar mars 2011. 

 

4 reaktion på “2012-07-20

 1. Jag tyckte i alla fall att ni var jätteduktiga. Kul att se er in action för en gångs skull!

  Men jag saknade Boot Scootin’ Boogie i låtlistan, som ni dansade till på slutet av andra delen.

  Kram!

  • Tack det var gulligt att du kom och tittade – fast du inte är förtjust i marknader.

   Hm, får kolla det med ”Boot scootin’ Boogie” 🙂

   Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *