En helg på Marstrands Havshotell

Sambon fick ett erbjudande om ett bra pris på övernattning där nu lördag-söndag. Så vi tog det och begav oss till Marstrand för en SPA weekend med god mat, massagebehandlingar,hotellfrukost, olika vattenbassänger och bara mys med varandra.

En bassäng hade zonterapi för fötterna, för att man skulle få bättre blodcirkulation det var åtta olika partier med olika stenar som man skulle gå långsamt på. Vilken lustig känsla det var, killade, gjorde lite ont men var njutbart samtidigt. Magnus provade tråkigt nog inte på det, hoppas han gör det en annangång! Sen var det bubbelpool som gällde både en ljummen och en varm, riktigt härligt! De varma tunnorna utomhus var fulla med folk nästan hela tiden så det missade jag denna gången. Men man ska ju ha nåt att se fram emot tills nästa gång! 🙂

Vi bokade två behandlingar med, Magnus tog en klassisk ryggmassage och själv tog jag en varma stenar massage. Båda två var underbara och gjorde gott för kropp och själ.

Vi hade riktig tur med vädret med, sol och knappt ingen blåst på lördagen och sol med lite mera vindar på söndagen men INGET regn! 🙂

Lunchen och middagen var helt suverän och duktig personal vilket gör upplevelsen ännu bättre!

Marstrands Havshotell

Foton tagna av mig Caroline Nertling.

2 reaktion på “En helg på Marstrands Havshotell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *