Julavslutning

Igår hade vi linedanceavslutning med julfest och massa dans, det var mycket god mat och enkelt då alla tog med sig det man hade när man gick. Danserna gick inte som en dans igår…Alla kom ihåg någonting i dem men inte hela,så det blev en hel del förvirrade huvuden.

Men en del fixade vi och andra blev mer pannkaka. Vet inte om vi ska skylla på vädret…kallt och så 😉 Sen en del svårare danser gick som en dans medans lättare danser fick oss att krocka med varandra! Men roligt hade vi och det är huvudsaken 🙂

Nästa termin är det mitt tredje år i linedancen och det känns kul men lite otroligt att tiden bara rinner iväg.

Nu är det uppehåll tills januari då kör terminerna igång igen och jag ska försöka lära mig lite fler nightclubs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *