11 oktober

För första gången på en tid nu har jag haft hallucinationer igen. Både hörsel och syner. Detta är riktigt läskigt när man är med om detta. Man mår dåligt och så till råga på det så kommer en massa elaka kommentarer och syner och flimrar förbi. I går mådde jag dåligt och hade hallucinationer större delen av dagen. Jag var trött och sliten och tankarna och kroppen kändes matt. Ingen energi ingen ork. Såg clowner och elaka kommentarer överallt. Hatar clowner och de är förmodligen därför de kommer.

Jag har väl inga större idéer när de kommer hur jag ska hantera detta. Men det kom till mig igår att jag kan rita de som sker i huvudet. Det gjorde jag och det blev en helt wacko teckning.

Men det kändes bättre efteråt och det är väl det som är huvudsaken!

Igår somnade jag tidigt, sov hela natten och vaknade rätt utvilad. Inga hallucinationer idag. Skönt det.

Det är svårt att förklara vad som händer när man har hör och ser saker för andra som inte vet vad de handlar om.

Det är inget man önskar någon.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *