När livet händer

Hejsan!

Det var ett tag sen 🙂

Jag träffade vad jag trodde var bra vänner i  februari, var arg på killen som vart dum i huvudet. Och träffade detta paret som jag bjöd in i mitt hem och i mitt liv. Kändes bra allt klickade. Vi umgicks dag och kväll. Vi gjorde de mesta tillsammans. ❤️

MEN så för ett tag sen så fick de inbrott i förrådet. De anklagade mig och massa andra men jag fick ta den värsta smällen. Vi skulle åkt på semester ihop denna vecka. Men helt plötsligt fick jag inte åka med. Fattade ingenting men de var lika bra att jag stannade hemma. Tog avstånd från dem en period.

Helt plötsligt kom en lång ursäkt. Ok jag godtog denna och vi började köra med helt öppna kort inga hemligheter osv. Det gick bra i 2 v typ. Tills jag träffade mitt ex igen och började lite smått umgås med honom. Då fick de frispel. Vi är båda fd missbrukare. Jag och han har slutat och gått behandling som funkat bra. ❤️

Men de hjälpte inte. De flippade. Jaja ok han har gjort mycket skit men han har vänt sitt liv totalt.

Jag älskar honom för den blyga, snälla personen han är utan drogerna. ❤️

Men de kan inte fatta detta. Igår skrev jag bara tack men jag går min egen väg. Tack och hej då. Vi bor i en lite by så vi lär springa på varandra och de kommer kännas jobbigt. Men de är bara att hålla huvud högt.

Jag vet att många ogillar mitt val gällande killen. Men jag rår inte över mina känslor för honom. ❤️

Det är mitt liv jag är 34 år och bestämmer själv vem jag är ihop med. ❤️

Det var allt för denna gången.

Mvh tussis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *