Iron Maiden på Ullevi

Igår bar det av till Göteborg med ett par vänner till Maiden och ett kokande Ullevi. Stort tryck, väldigt varmt men ändå en kanonstämmning 🙂 Vi kom ner vid 17.30 och tog en öl på RoofTop bar sen iväg för att äta lite på Burger King(där vi nästan smälte i värmen) efter det så gick vi och tog vi en god glass innan vi följde strömmen mot Ullevi. Fick köpt musikproppar, vilket visade sig vara en bra ide. Tänkte att jag inte skulle det, (brukar inte det). Men det var ju rätt högt så det var skönt att ha det! Förbanden var helt ok, fast vi såg inte så mycket av dem för vi hade solen rätt mot oss just då. Men den gick ner lagom till Maiden kom in vid 21.35 och sen var det som att stå i en kokande gryta. 56 132 personer kan inte göra mycket annat än hänga med i den hårdrock som är världens bästa. Även om jag inte kunde alla texterna så kände jag igen alla låtar utom 2-3 stycken. De 120 minuterna försvann lika fort som de kommit kändes de som. Allt var bra, och som sagt trots värmen så var alla på gott humör 🙂 Det var en jättebra konsert och en rolig upplevelse!

4 reaktion på “Iron Maiden på Ullevi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *