Samtal på samtal på samtal…

Visst blir man trött på att hålla på att jaga folk?! I morse ringde jag till CSN om mitt studiemedel och undrade varför det inte utbetalades. Jo därför en annan ”kär” myndighet inte har skickat in ett intyg till CSN 🙁 Så jag har jagat försäkringskassan både i morse och även nu i eftermiddag. De hade även lovat en handläggare på CSN att skicka intyget efter den 7/8-08. Alltså innan skolan började. Men den 7/8 är 3 veckor sen! Är det så Jävla svårt att skriva och skicka in ett jävla papper!? Tack vare den ”kära” kassan så blir min utbetalning försenad med upp till 1 kanske 1½ vecka. Hur roligt äe det när man har böcker och saker hemma att betala!? Försäkringskassan måste skärpa sig inte bara denna gången!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *