Fredag & Ont i halsen

Typiskt! Så fort helgen kom så gick jag och fick ont i halsen, lite snuvig är jag med 🙁 Jag har varken tid eller råd att vara sjuk, missar massa i skolan då. Plus att idag ska vi ha en friluftsdag med alla på Komvux. Jag får säga att jag är lite krasslig så jag kankse får ta det lite lugnt med. Men jag måste åka dit och det är för fyra timmar. Sen ska jag köpa vin till oss,det blir ost & kex ikväll. Sen i morgon ev lite kräftor och räkor. Om det inte kostar allt för mycket :/Vädret verkar bli kalas i helgen, då kanske jag blir frisk snabbare. Sen har jag ett arbete att skriva med och lämna in på måndag. Då det är den 1/9 redan och hösten börjar. Det känns på morgonen med det är 5grader ute nu och lite dimma. Men det ska bli solsken och det regnar inte 🙂

2 reaktion på “Fredag & Ont i halsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *