Det är över för stunden

Ett prov i med.grund avklarat, men det kändes inte bra. Kom lite av det vi läst och det som var viktigast i  torsdags var inte viktigt nu. Inte en fråga om mikroorganismer, har man läst 37sidor om det i onödan? För det har inte blivit att man läst för sin egen del så mycket nu. Man har mest läst till provet. MEN det är inte över ännu, vi har ett prov kvar om tre veckor. Och det börjas läsas för det på fredag. Förhoppningsvis blir det inte lika stort. utan att man har en lite bättre chans då. Kanske bättre att göra omprov om det blir så innan jul. Sen har man tre veckor på sig att andas och hämta ny luft innan det drar igång igen den 8/1-09. Ingen man pratade med efter provet kände sig säker, och det är inte en rolig känsla. Men alla har gjort sitt bästa och det som räknas just nu.

2 reaktion på “Det är över för stunden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *