Det blev plusgrader

Den fina vita snön försvann och det blev mörkt igen. I morse hörde jag en bil åka förbi, men det var inte på snöunderlag det var på våt tråkig asfalt. Det blir ju mycket ljusare och finare när det är snö och kallt. Men det kommer väl tillbaka.  Magnus är borta igen, denna gång i Skåne men han kommer i morgon igen. 🙂 I morgon ska jag och en kompis åka och julhandla, vi får passa på mednas vi har lediga dagar i skolan! Det är inte långt kvar nu och sista veckorna blir inte mycket fritid. Så vi passar på i morgon 🙂 Fick en önskelista av sambon som hade en hel del julklappar men det var mycket att välja på så nåt fint ska det väl bli! Har lite tråkigt ikväll med, det går inget spec på Tv. Spelade lite Wii i 39min men sen var det inte roligt heller. Får väl se en film eller nåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *