Shoppningdag

Det blev en längre shoppingdag än vi väntat oss. Vi åkte 9.30 hemifrån och började vår julshopping i city. Hittade en hel del fina saker 🙂 Men eftersom det är julklappar så kan jag inte säga vad jag hittade! Vi åkte vidare mot Knalleland, där vi roligt nog hittade likadana tröjor med luva och roliga t-shirts 🙂 Så i morgon tänkte vi ta på oss det och gå till skolan, eftersom vi sitter jämte varandra så tyckte vi det var lite småkul! 🙂 (lättroade).Vi tog en trevlig lunch med tahimat och fisk, och senare en fika. Det blev vid 16.30 som vi bestämmde oss att åka hem, så man känner sig lite mör i kroppen! Magnus kom hem tidigare med idag, typiskt när man själv inte är hemma. Blir gott att lägga ner hvudet på kudden i kväll, i morgon är det fredag skönt med helg! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *