YES!! :)

Ibland blir man helt paff, som idag när vi fick tillbaka provet i medicinsk grund, som jag suttit med i flera veckor. Plus instuderingsfrågor. När Marianne kom med det och sa varsegod, så sa jag nej jag vill inte se det… Jo det vill du säger hon då…. Ok jag öppnar det och läser på sista sidan, Godkänd!! Helt jävla otroligt, kände mig inte säker på det när jag lämnade in det i måndags. Det kändes helt kört, men idag så fick jag motsatsen bevisad. Det var jätteskönt och väldigt roligt 🙂 Tyvärr var det många i våran klass som inte klarade sig men de har ju en chans till och man gör ju sitt bästa, plus att detta provet var svårt, det var MYCKET att läsa plus 100 instuderingsfrågor. Hela helgen känns räddad och man kan andas ut, nu känns nästa prov inte så betyngande. Utan klarade man det första så ska man väl klara det andra med 🙂 Förutom så verkar detta lite mindre. Jippi!! 🙂

2 reaktion på “YES!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *