Lightläsk

Jag slutade köpa mineralvatten för det skadade miljön. Ska jag sluta köpa lightläsk med? Ja kanske det, men jag tänker inte köpa vanlig läsk för det. Gillar inte det=(  Vi får se. Kanske köper det lite mindre istället. Undrar om  det går hem hemma? 😉

4 reaktion på “Lightläsk

  1. Jag har fortfarande inte fattat hur det logiska resonemanget går när man tror att mineralvatten skulle vara skadligare för miljön än läsk. Jag har två saker att säga (till folk i allmänhet):
    1. Drick kranvatten och skippa läsken!
    2. Om jag är på stan och blir törstig eller ska åka tåg eller buss långt spelar det absolut ingen roll om jag väljer mineralvatten eller läsk att köpa. Förutom att vatten är betydligt nyttigare förstås.

    non?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *