Förr och Nu

Igår kom jag och tänka på böcker som jag gillade när jag var liten. Det var mycket med Bumbibjörnarna, men det fanns en annan serie med som inte blev lilka populär. Den hette Wuzzlarna och den handlade om olika djur som var en korsning med ett annat djur.  Som till exempel Humlon en korsning mellan ett lejon och en humla. Inte speciellt troligt idag (och inte förr heller) men det var ändå en rolig idé. Jag hade några böcker med Wuzzlarna och jag kommer ihåg att de nästan är sönder. Själva TV serien var fin och rolig. Men Bumbibjörnarna som kom sen var ännu bättre och mer spännande. Det gick mycket bra tecknat på Tv när man var liten, till skillnad mot nu. Ta julkalendern som exempel, den blir bara sämre och sämre för varje år. Tycker jag och några kompisar till mig. Den sista bra julkalendern var Mysteriet på Greveholm. Den var bra och sen har det mest varit sämre kalendrar. Men det är ju olika barn idag tycker säkert att det är bra saker som går på TV även om jag inte begriper varför?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *