Sista deltävlingen

melodifestivalen_logo Jag och valpen Elvira kikade lite på melodifestivalens sista deltävling ikväll. Det var inte speciellt mycket att ha, men mycket bättre än förra veckan. Till final gick Agnes med den ”svåra” titeln ”Love, Love, Love” och Malena med ”La Voix”. Agnes låt lät som idol producerat skräp, medans Malenas låt satte opera/technon på kartan – igen. Bäst tyckte jag Sarah Down Finer var och det tyckte även internationella juryn 🙂 Annars var det inte mycket att ha, Petra Mede var i sitt esse som vanligt…Inte det bästa alltså. Så vem skickar vi till Ryssland? Vanlig tråkig pop a’la Agnes, Måns & company eller skickar vi något mer orginellt som… ja vad nu vi har som är det…? Hur som helst så behöver det komma in nya låtskrivare, nya artister som inte använder Carola’s fläktsystem 🙁 Så jävla trött på det, varken nummret eller artisten blir väl snyggare eller bättre av det?! Nej, det blir som det blir i Globen. Må den som vågar representera Sverige få åka till Moskva i Ryssland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *