Småprat

Jaha undrar vad man ska skriva, kanske om den nya kursen vi börjat läsa. Den heter människan socialt och kulturellt och den är faktiskt rätt interessant. Man lär sig mycket om både ens egen kultur och om andras.  VI är en väldigt blandad klass, så det är mycket som ska fram och vad man tycker om vissa saker. Men det har gått rätt bra hittils. Det enda idag var att en tjej tyckte att man inte skulle skaffa barn om man inte kunde hålla ihop. Men det är ju inget man bestämmer i förväg, går man isär gör man det – inget mer med det. I morgon ska vi se på Änglagård och koppla landet till staden, det är nog svårare än det låter. Plus att man nu måste hänga med i filmen, även om man sett den massa gånger så nu måste man anstränga sig! Vi ska också skriva om en aktivitet vi gillar och som betyder något för en. Det kan vara julafton, att gå ut, simma, ja vad f*n som helst. Så jag ska skriva om TV-spel, efter att min sambo nämde det igår. Och det var ingen dum idé, så det tar inte så lång tid att skriva ihop det 🙂 För övrigt är Magnus i Norrland – igen 🙁  Men denna gången kommer han hem i morgon, men det är ändå långtråkigt att vara ensam. Visst hunden och kaninen är ju här men det är inte rikigt samma sak. Nej, nu ska jag fortsätta med mitt skrivande på skoluppgifterna. Hörs lite senare!

4 reaktion på “Småprat

  1. Härligt Caroline – Det tråkiga är slut – Det brukar gå över.
    Kul att du tyker nästa ämne är intressant – Då bli också pluggandet lättare. Lycka till med studierna framöver. Härligt att se dig kämpa. Du får så mycket tilbaka senare.
    Kram Pappa

  2. Tack tack! Ja, det är inte långt kvar nu i december så slutar vi för gott! Det ska bli skönt men sen börjar allvaret igen, men det ska nog gå bra. Kram Carro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *