Hundar – husdjur och delikatesser

Fyrbenta vänner som finns med oss i vått och torrt, blir till mat i andra delar av världen. I Asien är hundkött en delikatess och i bla. Korea förlänger man hundens lidande genom tortyr för att öka adrenalinet, ,man tror att köttet smaker bättre om hunden plågats till döds. Att de kan vara så olika, jag ser på våran älskling Elvira och blir lessen över när hon inte mår bra, eller har nåt litet sår någonstans. Oron är total ”tänk om det är allvarligt, tänk om hon inte mår bra, måste ta henne till veterinär, tänk om det är dödligt”.

Men i andra länder så ser man djuren som en inkomstkälla och delikatess, jag skulle ALDRIG oavsett vad jag fick äta hund, katt, kanin, häst, åsna. Det är inte rätt, jag är inte överförtjust i att äta nöt och gris heller, men jag försöker äta kött som är rätt slaktat och att djuren inte plågats eller att  djuren fått lida. I Korea gör man allt för att förlänga lidandet och vad har man för belägg för det?! Står det i någon bok, är det skrivit i ”sten” eller är det bara nåt påhitt som de själva tror….

Vad är det för ”människor” som gör detta, har de ingen skam i kroppen, känner de inget medlidande? Förmodligen inte…Skulle du kunna äta din hund…? Jag skulle aldrig kunna det och jag kommer arbeta hårt för att nå fram till människor och få dem att agera, det är dags att ta i med hårdhandskarna!

Hundarna har det hemskt i väntan på döden,de fraktas långt, trångt och är helt utan mat och vatten,de hänger i burar med underkroppen genom galler så att de är lätt att spola av dem avföring och matrester. De har inget golv, de hänger så i upp till 1 år, maten är ingen vanlig hundmat utan består av rester och även andra döda hundar och förhållandena är fruktansvärda. De behandlas värre än sopor, de är inte värda någonting. Hundvalpar som blir plågade till döds, en ångestfylld väg fram till döden. Det är trångt i burarna, hundarna sitter nästan på varandra, en del blir kokande levande, elchocker och andra tortyrliknande metoder förekommer, allt för att ”de ska smaka bättre”.

Människor åker till Asien, och vissa delar av Afrika de vet inte vad som förekommer rakt under näsan på dem. Det är lättare att bara blunda och se på de turiststråken istället. Om de i stället tog sig tiden att se vad som egentligen händer framför dem så skulle de nog inte återkomma. I Kina äter man mest hundar MEN man satte stopp under OS.. rent hyckleri, DÅLIGT KINA!

Hundar flås levande, de blir kokade, klubbade och knivskurna och lider i nästan 7 minuter innan de dör –  de är längre än en påse popcorn i micron. Då OS var i Kina så satte man stopp för restauranger som serverade hundkött, allt för att media och press. Patetiskt, varför inte visa vad de är för ett land!!

Hundkött är kontroversiellt att äta i de flesta länder men de är svårt att stoppa och förekommer mycket illegalt – MEN det går att stoppa bara man inte ger sig!

Jag vet med mig att jag till varje pris tänker försöka stoppa detta, hoppas du är med mig med! Jag vet att varje gång jag ser på Elvira så blir jag glad, hon är en härlig hund som ger kärlek tillbaka, hon ser till att få sova mellan oss på nätterna och hon blir överlycklig när vi kommer hem från skolan / jobbet. Bättre kan det nästan inte bli, hundar är våra bästa vänner och förtjänar att finnas med oss i vardagen med mycket kärlek!

NEDAN FÖLJER BILDER PÅ HUNDAR SOM VÄNTAR PÅ SITT ÖDE…

BILDERNA TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK – HJÄLP TILL ATT STOPPA DETTA!

 

 

 

 

2 reaktion på “Hundar – husdjur och delikatesser

  1. Hej. Hur kan man hjälpa till att stödja ett förbud mot detta? Hur går jag tillväga? Mvh J.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *