Emelie alltid i våra hjärtan.

Den 17 december 2011 fick vi ett besked man inte vill ha någonsin. Pappa ringer och talar om för mig att Emelie är död. Orden ekar i mitt huvud ännu. Tårarna rinner och jag kan inget annat än att skrika rakt ut. Allt jag sagt och tänkt väller över mig som en jättevåg. Ångest över hur jag behandlat henne. Inte hälsat på henne ofta nog. Inte vart snäll nog. Ja listan kan säkert göras lång.

Hon var en trasig och orolig själ min lillasyster. Men försökte ändå hänga med i livet så gott hon kunde. Att hon inte fick vara med längre känns konstigt. Livet vändes upp och ner som i ett trollslag. Att gå igenom hennes saker, tömma lägenheten, planera begravningen.

Berätta för anhöriga och vänner samt bekanta. Att försöka sova, att försöka komma tillbaka till ett normalt liv. Att försöka hantera en vardag som hade blivit helt annorlunda.

Emelie blev 23år gammal och idag vilar hon på änglarnas vingar och lever det livet som hon alltid drömt om. Ett liv där hon passar in. Ett liv där vår mormor, morfar och morbror vakar över henne och är med henne hela tiden.

Vi saknar dig Emelie 1988-02-10 – 2011-12-17. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *