Om mig

Hej på er!

28 år, glad, positiv, omtänksam tjej uppvuxen i Hyssna – Marks Kommun mitt ute i skogen men det var riktigt mysigt med. Speciellt på sommaren. Men bor nu tillsammans med min sambo och vår hund Elvira som är av rasen phaléne i villa i Skene i Marks Kommun. Utbildade mig till undersköterska 2008-2010 på vuxenutbildningen. Det var roligt men slitsamt, men nu är jag klar och har sommarjobbat och känner att det är ett roligt jobb. Mitt djurintresse är något som tar upp större delen av min fritid.

Phaléne är en släkting till papillon, men med hängande öron och lite större. Det finns cirka 1000 phaléne medans det finns över 2000 papillon. Då de är så nära släkt så kan man få både phaléne och papillon valpar vid en parning. Men man ser snabbt på öronen om de blir phaléne eller papillon, som tur är 🙂

Intressen är bland annat, WWF, djur, natur, Tvspel, film och musik,resor. Favoritmaten är den min sambo lagar – den är jättegod! =)

Umgås gärna med vänner för lunch eller bara trevligt sällskap. Älskar er alla =) *Kram*

En blogg, ja det skulle jag inte ha till en början, jag skrev ner de mesta på andra ställen. Men sambon sa, du kan väl skriva på nätet lika väl som att skriva i en bok? Ja tänkte jag det kan ja väl. Så nu har jag en med och gillar att sitta här!

Vill ni komma i kontakt med mig finns jag på caroline@tussis.se

Tack för att ni kikade hit! 🙂

 

Frankrike 2012, på väg ner till Italien med Scandorama.